Kıskanç kocaya tele-kulak davası

İstanbul'da yaşayan ve eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Mehmet K., gerçeği ortaya çıkarmak için alışılmadık bir yöntem uyguladı:

Kıskanç kocaya tele-kulak davası
Kıskanç kocaya tele-kulak davası
GİRİŞ 23.09.2014 09:46 GÜNCELLEME 23.09.2014 09:46

Eşi Sultan K.'nin telefonuna dinleme cihazı yerleştirdi. Mehmet K.'nin foyası, Almanya'da yaşayan kardeşi Saniye K.'nın İstanbul'a tatile gelmesiyle ortaya çıktı. Ağabeyinin evinde ikamet ettiği sırada cep telefonu bozulan Saniye K., yengesi Sultan K.'dan cep telefonunu istedi.

TELEFONU  YENGENE GERİ VER

Yengesinin telefonunu kullanan kadın, ağabeyinin aramasıyla şoke oldu. Mehmet K. kardeşine "Ben o telefona dinleme cihazı yerleştirdim. Hemen yengene geri ver. Eğer yengene bir şey söylersen eşinle aranı bozarım" diyerek tehdit etti. Fakat Saniye K. ağabeyinin tehditlerine rağmen yaşananları yengesine anlattı. Foyası ortaya çıkan Mehmet K., eşini ölümle tehdit etmeye başladı.

Bunun üzerine Sultan K. savcılığa giderek kocasından şikâyetçi oldu. Mehmet K. hakkında "kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kaydetme" iddiasıyla bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mehmet K., önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti