Taksim'de fırtına! İnşaat iskelesi çöktü!

Taksim Cumhuriyet Caddesi’nde inşaat iskelesi çöktü. Olayda 5 kişi yaralandı. Çökme anı ve yaşanan panik kameralara böyle yansıdı.

GİRİŞ 23.09.2014 16:37 GÜNCELLEME 23.09.2014 16:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul’da meydana gelen fırtına sonrasında Taksim’de 10 katlı bir binanın inşaat iskelesi çöktü. Olayda 5 kişi yaralandı.

Araçlar enkaz altında kaldı. Olay yerine ambulans ve itfaiye araçları sevk edildi. Yaşanan olay nedeniyle Cumhuriyet Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekipleri enkaz kaldırma çalışmalarına başladı.

Çökme anı an be an kameralara yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    nasıl insanlar anladı ki . telefonla çekmeye çalışıyor hadi elinde idi ama çok uzağında hemde kaçıyorlar nerden haber mi aldılar şayet ses desen duymayacak hadi yıkıyoruz mu dedi birisi anlamadım o görüntülerden çok şey belli zaten
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    CAHİLCE İŞÇİLİK. Yapar isek olacağıda bu. Bu tip işçilikleri filan biz ülke olarak önemsemiyoruz. Sağlammıdır değilmidir çökermi çökmezmi bunun bir denetlemesi olması lazım. ''he'' deyip geçtiğimizden değilmi bu kazalar keza maden facialarıda sırf bu sebepten değilmiydi.
    Cevapla
  • aykırımen 9 yıl önce Şikayet Et
    seda. Bu gözü dönmüş avm ve rezidans askı daha başımıza neler getirecek Allahım
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    biraz akıllı olsak. hayatında hiç mi iskele görmedin kardeşim bu şekilde o çökmez bıraksınlar birisi bunu yaptı aynı haberden tesirli olsun diye merterde de oldu ayhu birisi net şekilde bir inşaatçi ile konuşsun röpörtaj yapsın salakça yiyoruz bunları. iskelede ne var asansör mü o??? taşıyıcılığı yok bağlantıyı söktü birisi oldu sana kaza ne zor ki içimizdeki haine ?
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    KASAP ET,KOYUN CAN ...... Millet orda kaçışıyor,canını kurtarma derdine düşmüş;yurdum insanından biri de video çekeyim diye... N'apcaksa artık o videoyu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı