Ölümlü tren kazası sonrası silahlar patladı

Mersin'de yolcu treninin, hemzemin geçitte motosikletli sürücüye çarpması sonucu meydana gelen ölümlü kaza sonrası olay çıktı.

Ölümlü tren kazası sonrası silahlar patladı
Ölümlü tren kazası sonrası silahlar patladı
GİRİŞ 24.09.2014 21:28 GÜNCELLEME 24.09.2014 21:28

Kazaya tepki gösteren mahallelinin taşlı saldırısına uğrayan polis ekipleri, kalabalığı havaya ateş açarak dağıttı.

Kaza, merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Keresteciler Sitesi arkasında bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. İddiaya göre 57 yaşındaki Seyit Ahmet Yıldız, 33 E 9961 plakalı motosikletiyle hemzemin geçitten geçitten geçmek istedi. Bu sırada Mersin-İskenderun seferini yapan 61602 sefer sayılı yolcu treni, motosikletiyle hemzemin geçitten geçmekte olan Yıldız'a çarptı. Trenin çarptığı Yıldız, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek önlem alırken, tren yolu bir süreliğine seferlere kapatıldı. Bu sırada kazayı duyan mahalleli de olay yerinde toplanınca, bölgeye çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Kaza yerine gelen Yıldız'ın yakınları da gözyaşlarına boğuldu.

Olay yerinde toplanarak trenin hareketini engellemeye çalışan kalabalık, bir süre sonra polisle tartışmaya başladı. Bölgede daha önce kontrollü hemzemin geçit bulunduğunu öne süren mahalle sakinleri, kazaya tepki gösterdi. Kalabalık daha sonra bölgede önlem alan polis ekiplerini taş yağmuruna tuttu. Taşlı saldırıya uğrayan polis ekipleri, öfkeli kalabağı havaya ateş açarak dağıttı.

Ölen Seyit Ahmet Yıldız'ın cenazesi, kalabalığın dağıtılmasının ardından olay yerine gelen cenaze aracı ile otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi