Trafikte cam silen şahıslar terör estirdi

Mecidiyeköy'de, sıkışık trafikte araçların camını silen ve sürücülerden para talep eden şahıslar, motosikletli iki gence saldırdı.

GİRİŞ 26.09.2014 11:22 GÜNCELLEME 26.09.2014 11:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Polisin araya girmesine rağmen şahıslar, gençleri uzun süre kovaladı.

Mecidiyeköy'de, çok sayıda kişi trafik sıkışıklığından yararlanarak sürücüleri istemeden araçların camlarını silmeye çalışıyor. Şahıslar, araç camlarını sildikten sonra sürücülerden para talep ediyor. Bu nedenle zaman zaman sürücülülerle şahıslar arasında tartışma ve kavga yaşanıyor.

Bu durumun bir örneği de cam silicileri ile motosikletli iki genç arasında yaşandı. Cam silen bir kişi ile tartışan motosikletle gençler, bir anda saldırıya uğradı. Çevredeki cam silicileri de toplanarak gençleri tekme tokat darp etmeye çalıştı. Polis devreye girerek kavgayı ayırmak istedi ancak iki trafik polisinin çabaları da boşa çıktı.

Gençler saldırganların elinden kaçarak bir iş yerine sığındı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ONU BOŞVERİN . daha bugün İstanbul -Soğanlıdan çevre yolundan Şirinevler e gitmek üzer münübüse bindim,münübüs Soğanlıda yeni yapılan Devlet Hastanesinin ordaki üst geçidin oraya geldi, bir baktım münübüsün camından ,aklınız hayaliniz durur,inanamassınız ,caddenin ortasında sayıları 5-10 u bulan 5-10 yaş arası kızlı erkekli bir sürü çocuk,kendilerini gelip geçen arabalarının önüne atarcasına para dileniyor . allesen bu memleketin polisi zabıtası,çocuk koruma görevlisi,yetkilisi yokmu.
    Cevapla
  • Mahone 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunların kaldırılması lazım. Gelişmiş bir ülkeye yakışmıyor. Sanki muz cumhuriyetiyiz..
    Cevapla
  • SABİTHAT 9 yıl önce Şikayet Et
    kısacası. birisi ölmeden kanun çıkmaz biliyorum..bir sürü ne idüğü belirsiz insanların rızam dışında arabama saldırır gibi hamle yapması 50 adım sonra diğerlerininde aynı işlem için beklediği bir ortamda devletin bir el atmasının rica ediyoruz..bu resmedilmiş bir haraç çetesidir...izin verilirse daha büyük organize şeklinde nur topu gibibir çetemiz olacak
    Cevapla
  • hakan utku 9 yıl önce Şikayet Et
    Mecidiyeköy. Bu görüntüler mecidiyekoy de hergün var, polis cok güçsüz.
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. bu tiplere bişey yapılmıyo heryerde var bunlardan...şebeke mafya illegal grup adına ne derseniz bunlara dokunamıyolarmı dokunmuyolarmı????mesele bu....kaldırması zormu bunları bu kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı