Burun estetiği için gitti, iki bacağını kestiler

Kadıköy’de özel bir hastaneye burun estetiği için giden bir çocuk annesi kadın kesilen bacakları için suç duyurusunda bulundu.

Burun estetiği için gitti, iki bacağını kestiler
Burun estetiği için gitti, iki bacağını kestiler
GİRİŞ 26.09.2014 15:53 GÜNCELLEME 26.09.2014 16:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Burun estetiği ameliyatından sonra hastanede mikrop kaptığı gerekçesiyle 2 ayağı kesilen Sevinç Çelik, savcılığa ifade verdi. Hukuk mücadelesi başlatan Çelik, 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Burun estetiği ameliyatından sonra Hastanede mikrop kaptığı gerekçesiyle 2 ayağı kesilen Sevinç Çelik, hastane yetkilileri, ameliyatı yapan doktor ve kan tahlillerini alıp onaylayan doktor hakkında bulunduğu suç duyurusu kapsamında savcılığa ifade verdi.

"KANINDA HASTANE ENFEKSİYONU BULUNMUŞTUR"

Kadıköy’de özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı olan bir çocuk annesi Sevinç Çelik, burada kaptığı enfeksiyon nedeniyle ayaklarının kesildiği iddiasıyla, hastane yetkilileri, ameliyatı yapan doktor ve  kan tahlillerini alıp onaylayan doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

1 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

Sevinç Çelik’in sağlam bir biçimde girdiği hastanenin steril olmadığı, hastane yetkilileri ve doktorların yeterli özen göstermediğini belirten avukatlar, Çelik’in hastanede mikrop kaptığını ve bu nedenle 2 ayağını kaybettiğini belirtti.

Dilekçede, özel hastanenin yetkilileri, ameliyatı yapan doktor ve  kan tahlillerini alıp onaylayan doktor hakkında "Taksirle yaralama" suçundan dava açılmasını talep etti. Avukatlar öte yandan Anadolu Tüketici Mahkemesi’ne ise 500 bini maddi, 500 bini manevi olmak üzere 1 milyon liralık tazminat davası da açtı.

"SORUMLULARIN CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında soruşturma savcısına ifade verdikten sonra adliye bahçesinde açıklamalarda bulunan Sevinç Çelik, "İfademizi verdik. Sorumluların cezalandırılmasını istiyorum.

Bu süreçte bizim canımız çok yandı, başkalarının da canı yanmaz inşallah. Şu anda daha iyiyim. İnşallah da bundan sonra daha iyi olacağım. Davamızdan da umutluyum. İfademde de burun ameliyatımda enfeksiyon kaptığımı söyledim" dedi.

Tekerlekli sandalyesiyle Maltepe Belediyesi’ne bağlı Engelli Ulaşım Aracı ile adliyeye gelen Sevinç Çelik, yine aynı araçla adliyeden ayrıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    hafız; gibi dünyadan haberi olmayanlar. burun tıkanıklıklarında estetik ameliyat olmazsanız çektiğiniz sıkıntılar boşunadır. kızın güzellik için estetik yaptırdığını nereden biliyorsun? fetva vermeye ne kadar da bayılıyorsunuz? o kadar bilginiz var mı ki kalkmış ileri geri konuşuyorsunuz? elin adamı aya çıktı bizimkiler okuduğu haberden yola çıkıp iyi oldu diyor. çok yazık çoook.
    Cevapla
  • Rahime 9 yıl önce Şikayet Et
    Pess!!!!. Be mübarekler birinizde kalkın da o hastanenin öyle doktorların yakasını bırakma deyin maşallah herkes dini otorite..tamam söyledikleriniz yanlış değil belki ama kadın iki ayağını kaybetmiş bi geçmiş olsun deyin yahu..teşekkürler Ömer Kapukaya
    Cevapla
  • ömer kapukaya 9 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR. incitmeden ameliyat edin. hatası olan birine peygamberimiz asm sevdirerek anlatırdı. duygularını inciterek deyil. senin yüzünden biri dinden soğursa hafız da olsan alim de olsan beş para etmez. hançerlerini dinine saldıran kişilere sakla. haşhaşilere sakla. paralellere sakla. amelde cahil olan adammı arayacaksın türkiyede, sürüsüyle. o zaman akşama kadar hakaret edelim. bizim mahallede çiçek hoca vardı. yanlış okuyan birini hortumla nasıl dövdüğü yirmi otuz yıl olmuş hala gözümden gitmez. kümbet hoca vardı. onunla ilgili de korkudan başka hiçbirşey hissetmezdik. dini sevdiren insanlarla tanışmasaydım şimdiye ne tür bir yaratık olurdum bilemiyorum.
    Cevapla
  • hafız 9 yıl önce Şikayet Et
    orhan aydin ve azila !!!!. Arkadaşlar... !!!! haberde rahatsızlık demiyor. estetik diyor... dikkatinizi çekerim...
    Cevapla
  • Hamza Karaaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    orhan aydin . dövmen varmi? yoksa dövme hakkinda ne düsünüyorsun? hafiza akil vermek senin gibilere düsmüsse bir toplumda Alime ihtiyac kalmamis demektir helakiniz yakindir vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!