Beton mikseri faciası : 2 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa'da yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan beton mikserinin altına alarak sürüklediği 2 kadın yaşamını yitirdi.

Beton mikseri faciası : 2 ölü, 1 yaralı
Beton mikseri faciası : 2 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 27.09.2014 11:47 GÜNCELLEME 27.09.2014 17:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan beton mikserinin altına alarak sürüklediği 2 kadın hayatını kaybetti, sürücü ağır yaralandı. Mikserin çarptığı evde de hasar oluştu.

Kaza, öğle saatlerinde Süleymaniye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 ZF 1699 plakalı beton mikseri, Birikethaneler Caddesi'nde yokuştan inerken, adı öğrenilemeyen sürücüsünün kontrolünden çıktı. Hızla ilerleyen mikser, kaldırımda minibüs beklediği öğrenilen ve adları belirlenemeyen 2 kadını altına alarak sürükledi. Beton mikseri, 2 kadını yaklaşık 5 metre sürükledikten sonra İzzet Çalışkan’a ait iki katlı eve çarparak durabildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tarafından öldüğü belirlenen 2 kadının cesedi, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Mikser sürücüsü ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Evde hasar oluşan kazanın sonrası hurdaya dönen beton mikseri, yapılan çalışmayla yoldan kaldırıldı.

Kazada ölen kadınlarının kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 2
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    YETER ARTIK BUNLARI HANGİ BAKANLIK HANGİ YETKİLİLER KONTROL ALTINA ALACAK ...!. damperi açılan kamyon ve kamyon u sağa çekmeyerek köprüye carpan maceracı şöförler , kontrolsüz beton mikserleri ... yeterrrrrr ...!
    Cevapla
  • SEZER 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim O Çarptıqı Evin Altındaki dÜkkan bİzim O Gün De Açıktık 3 Ölü Var Ve Cesetler Yaklaşık 3 Saat Açıktaydı Birisinin Kafası Kopmuş tu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması