Öğretmeni okulda bıçakladılar

Batman'da öğrenci yakınları okulu bastı, öğretmen bıçakladı.

GİRİŞ 29.09.2014 16:31 GÜNCELLEME 29.09.2014 18:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Batman'da öğretmenin bir öğrenciyi tokatlığını iddia eden öğrenci yakını yaklaşık 20 kişi okulu basıp Müdür Yardımcısı Selman Çınar'ı elinden bıçakladı.

Batman'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu'nda bir öğretmenin öğrenciye tokat attığını iddia eden öğrenci yakını yaklaşık 20 kişilik bir grup bugün öğleden sonra okulu bastı.

Okula gelen grubu sakinleştirmeye çalışan Müdür Yardımcısı Selman Çınar, yaşanan arbedede bir veli yakını tarafından elinden bıçaklandı. Taşların da kullanıldığı olayın ardından saldırganlar kaçarken, Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çınar, tedavi edildi.

Sağlık durumu iyi olan Çınar, "20-25 kişi veli olduğunu söyleyen bize saldırdı. Elimden yaralandım. omuzuma taş geldi. Bazı arkadaşlarımız bıçakları aldı. Olay önce okulun içinde daha sonra bahçede devam etti" dedi. 

Saldırının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, saldırganlardan bazı kişileri gözaltına aldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    HALK DÜŞMANLARI. Bunlar olsa gerek. İlim verilen bir haneye gir ve ilim vereni bıçakla. Yahut arbede çıkar vs vs.. Artık öğretmenler sırf bu tür velilerin yüzünden anlatıp geçiyor Anlamış ya da anlamamış umrunda değil. Sınıfta at oynatan öğrencilere susun, durun bile diyemiyor. Sebep ise bu haberdir Bu bir örnektir. Canı tatlı, evladı tatlı oldu herkesin. Efendi olan dayak yemez Dayak atsın demiyorum ve dayağa karşıyım ama öğretmenlik kolay bir meslek değil. Stresten başka bir şey değil. Öğretmenlere gösterilen sevgi ve sempati kalmadı artık. Bu Batman değil yurdun her kesimi için geçerli. Evde terbiye et çocuğunu kardeşim. Zaman oyle olmuş ki Anne ve Baba dahi çocuğuna kıyıpta tek bir sert söz söyleyemiyor. Amerikan filmlerini bırakın artık. Özünüze dönün. Eğitim evde başlar Eğer başlatamıyorsan okulada gönderme çocuğunu Seninlemi uğraşıcak insanlar Ya da çocuğunla...
    Cevapla
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    insan hayatının bu kadar ucuz oldu bir ülkede yaşıyoruz işte. başka cümle kurmaya gerek var mı? Ahmet'i de tebrik ederim.
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    NERDE O ESKİ GÜNLER. Öğretmenleri ,öğrencilerin ahı mı tutu nee.... nerde o eski ,elinde makasla öğrencilerin uzun saçlarını ortadan ikiye kesen ve berbere yollayan okul müdürleri,biraz haşarılık yapan öğrenciyi tek ayak üstünde bir ders boyu bekleten öğretmenler.ve nerde öğretmenine 4,5 luk notunu 5 yapması için yalvaran o eski ezik öğrenciler. şimdi müdür ve öğretmenler değil öğrencinin saçını kesebilmek,ufak bir tokat atabilmek,5 yerine 4 vermek. öğrenci şöyle ters ters baktımı öğrenciden ödü kopuyor . ne olacak ,yağmur yağdı tatil,kar yağdı 2-3 gün tatil,ev ödevi yasak,sınıfta kalma yok,bir tokat atsa öğretmen savcılığa. AZAR TABİ ÖĞRENCİLER.
    Cevapla
  • sevilay 9 yıl önce Şikayet Et
    ahmet e. bunun çözüm süreciyle ne alakası var acaba ortamı germek ve fitne çıkarmak için özel oarak görevlendirildin herhalde paralel medya imamı yasin bu talimatımı verdi sana dikkat ediyorum tüm yorumların çözüm sürecine saldırı.ALLAH SİZİN GİBİLERE RAĞMEN İNŞALLAH BU ÜLKEYE ACIRDA BARIŞ ESENLİK VE RAĞMET YAĞDIRIR.
    Cevapla
  • sevilay 9 yıl önce Şikayet Et
    anlayana. birilerinin sayesinde de bu ülke vatanhainliğinin çeşitli yollarını da öğrenmiş oldu .bu ülkede ne çok hain varmış .şehit cenazesi gelsede hükümete saldırsak diye pusuda yatıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi