Çalacak bir şey bulamayınca bakın ne çaldı

Adana’da bir kafeye girerek tost makinesi çalan hırsız, güvenlik kamerasını fark edince yüzünü saklamak için şemsiye açtı.

GİRİŞ 08.10.2014 11:01 GÜNCELLEME 08.10.2014 11:01

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sabaha karşı sırt çantalı ve elinde şemsiye olan Can P. bir kafenin önüne geldi. Bir süre dışarıda içeri girmek için plan yapan Can P. daha sonra çantasını dışarı bırakıp yanında getirdiği şemsiye ile camı açıp içeri girdi. Eğilerek yürüyen şahıs daha sonra dolapları açıp karıştırmaya başladı. Bir süre sonra yiyecek bulan Can P. bunu da içeride yedi. Kafenin başka bir bölümüne geçen şahıs burada güvenlik kamerası olduğunu fark edince yanında getirdiği şemsiyeyi açtı. Eğilerek yürüyen Can P. yanına da tost makinesini alıp girdiği yere doğru gitti. Burada bir süre dolabı karıştıran zanlı güvenlik kamerasından uzaklaştığını düşünerek şemsiyeyi kapatıp girdiği yerden çıktı. Soğukkanlı olduğu görülen Can P. açtığı pencereyi kapatıp sırt çantasını alarak olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İş yeri sahibi İrfan Ata, sabah geldiğinde tost makinesinin olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede güvenlik kamerasından zanlının Can P. olduğunu tespit etti. Can P. daha sonra yapılan operasyonla yakalanarak adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!