Yolcu otobüsü alev alev yandı

Mersin kent merkezinde içinde sadece şoförü bulunan yolcu otobüsü, birden alev alıp tamamen yanarken ölen ya da yaralanan olmadı.

Yolcu otobüsü alev alev yandı
Yolcu otobüsü alev alev yandı
GİRİŞ 08.10.2014 19:40 GÜNCELLEME 08.10.2014 19:40

Olay, Gündoğdu Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Otogar Kavşağı'nda meydana geldi. Akşam saatlerinde Orhan Aydemir yönetimindeki 34 PAR 58 plakalı yolcu otobüsü, merkez otogardan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'na çıktığı sırada büyük patlama ile ön tarafından yanmaya başladı. Alevleri gören şoför Orhan Aydemir, kendini can havliyle dışarı atarken, çevredeki vatandaşlarda da durumu itfaiyeye ve polise bildirdi. Polis terör saldırısı olabileceği şüphesiyle çevreyi abluka altına alırken, vatandaşları da yangın yerinden uzaklaştırdı. 

PATLAMALAR OLDU 

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın yaklaşık yarım saat içinde söndürülürken, otobüs kullanılmaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesi sırasında araçtan patlama sesleri gelmesi ise korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri, otobüsün elektrik aksamından çıktığını belirlerken, yangın boyunca trafik ekipleri de bulvarı çift yönlü trafiğe kapattı. Tehlikeye aldırmadan yangını izleyen ve cep telefonuyla görüntülemeye çalışan vatandaşlar da dikkat çekti. 

Otobüsün yanışını ağlayarak izleyen şoför Orhan Aydemir ise olayı telefonda babasına anlattı. Kimsenin yaralanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki