Kayıp oğlunu 8.5 saat sonra bulunca

Zonguldak’ta annesiyle kestane toplamaya gittiği sırada kaybolan sara hastası gencin 8,5 saat sonra bulunması, duygulu anlara sahne oldu.

Kayıp  oğlunu 8.5 saat sonra bulunca
Kayıp oğlunu 8.5 saat sonra bulunca
GİRİŞ 10.10.2014 21:03 GÜNCELLEME 10.10.2014 21:04

Arama kurtarma sırasında fenalık geçiren annenin gözyaşları, gencin bulunmasıyla sevinç ve şükür gözyaşlarına dönüştü. 

Kozlu ilçesine bağlı Kargalar köyünde ikamet eden Gülnaz Sarı, sara hastası oğlu İsmail Sarı'yı (32) yanına alarak köyün alt kısımlarındaki ormanlık bölgede kestane toplamaya gitti. Bu sırada gözden kaybolan oğlunu saatlerce arayan anne Sarı, çevrede bulamayınca jandarma ekiplerine haber verdi. 4 jandarma, 3 AFAD ekibi ve köylülerden oluşan 20 kişilik ekibin 3 saat süren arama çalışması sonuçsuz kaldı. 

Gazetecilere konuşan köylülerden Yaşar Aydın, "Daha önce de kaybolmuştu, bir gün sonra bulmuştuk. Annesiyle kestane toplamaya gitmişler. Bir anda kaybolmuş. Annesi etrafa bakınmış, bulamayınca beni aradı. Biz bulamadık. Jandarmaya haber verdik. Kendisi konuşulanları duyuyor ancak konuşamıyor." dedi. 

ANNENİN GÖZYAŞLARI

AFAD ve jandarma ekipleri, el fenerleri sıkarak ve seslenerek arama kurtarma çalışmalarını sürdürdü. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan anne Gülnaz Sarı, “Ben onsuz yaşayamam. Ben ne yaparım, Allah’ım bana yardım et” diye gözyaşlarına boğuldu. 

Havanın tamamen kararması ve yırtıcı hayvan tehlikesine karşı arama çalışmasını sonlandıran ekipler, ertesi sabah özel eğitimli köpeklerle yeniden arama yapmayı kararlaştırdıkları sırada muhtar İbrahim Çevik’e kayıp gencin bulunduğu haberi geldi. Zonguldak istikametinden Kargalar köyüne gelmekte olan Hüseyin Sarı isimli köy sakininin, Uzungüney köyü Balkayası mevkisinde yol kenarında rastladığı kayıp genci Muhtar Çevik’e haber verdi. 

MÜJDELİ HABER GELDİ, ANNE SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKMEYE BAŞLADI

Müjdeli haberle büyük sevinç yaşayan anne Gülnaz Çevik, bu defa sevinç gözyaşları dökmeye başladı. Haberi alır almaz oğlunun bulunduğu Balkayası mevkisine doğru koşan anne Sarı, AFAD ekiplerinin aracıyla olay yerine götürüldü. Anne Sarı, kayıp oğluna sarılarak sevinç gözyaşları döktü. Gülnaz Sarı, “Hepinizden Allah razı olsun. Çok mutluyum. Allah’ıma şükürler olsun. O da çok mutlu; çünkü bensiz yaşayamaz. Bir daha ayrılmayacağız.” diye konuştu. 

    Kayıp genç battaniye sarılarak evine götürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü