50 yolcu 8 saat arızalı otobüsü bekledi

Gaziantep'den İstanbul'a giden bir yolcu otobüsünün arızalanması üzerine 49'u yabancı uyruklu 50 kişinin 8 saat bekletildiği ileri sürüldü.

50 yolcu 8 saat arızalı otobüsü bekledi
50 yolcu 8 saat arızalı otobüsü bekledi
GİRİŞ 12.10.2014 19:43 GÜNCELLEME 12.10.2014 19:43

Gaziantep'ten hareket eden, Engin Y. yönetimindeki otobüs, Adana-Niğde otoyolunun Ulukışla-Niğde bölümünün 53. kilometresinde arızalandı. Otobüsteki 50 yolcu, başka bir otobüs gelmesi için yolda bekledi.

Suriyeli, Senegalli ve Mısırlıların aralarında bulunduğu 50 yolcu, daha sonra, jandarma araçlarıyla Ulukışla Halk Eğitim Merkezine götürüldü. Burada bir süre misafir edilen yolcular, Ulukışla Kaymakamlığınca temin edilen otobüsle İstanbul'a gönderildi.

Yaklaşık 8 saat beklediklerini öne süren yolculardan Halit Okla, Suriye'den Gaziantep'e geldiğini, akrabalarıyla İstanbul'a gitmek üzere yola çıktıklarını söyledi.

Yolculardan Ali Ergin ise otobüse Adana'dan bindiğini belirterek, "Saat 06.30'dan beri buradayız. Ben de otogardaki yazıhaneleri aradım fakat sürekli oyaladılar. Jandarma ve emniyet ekipleri geldi. Arızanın yanı sıra aracın bazı evrakları eksikmiş, ceza yazdılar" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor