Şehit başkomiser için mevlit okutuldu

Bingöl’de uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu için memleketi Amasya’da mevlit okutuldu.

Şehit başkomiser için mevlit okutuldu
Şehit başkomiser için mevlit okutuldu
GİRİŞ 16.10.2014 23:33 GÜNCELLEME 16.10.2014 23:33

Sultan Beyazıt Camii’nde akşam namazının ardından okutulan mevlite vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlit-i Şerif ve ilahilerin ardından yapılan dua, şehit polislerin ruhlarına hediye edildi. Camiye gelen vatandaşlara şehidin yakınları tarafından gül suyu ve çikolata ikram edildi.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, şehit ailesi ve yakınlarına mevlit sonrasından başsağlığı diledi. Vali Çaomaktekin, “Rahmetli şehit başkomiser Hüseyin Hatipoğlu adına mevlit okundu. Amasya halkı sağolsun vefa örneği göstererek mevlit programına iştirak ettiler. Şehidimize Allah’tan rahmet başşağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” dedi.

Mevlit programına Vali Çomaktekin’in yanı sıra Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Müftüsü İsmail İpek, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, çok sayıda polis ve vatandaş katıldı.

Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu ve koruma polisi Uğur Atlı, bölgeden geçen bir araç içindekilerin silahlı saldırısına uğramış, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve koruma polis memuru Uğur Atlı yaralanırken, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Komiser Hüseyin Hatipoğlu ise olay yerinde şehit olmuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!