Hastaneden açıklama: Hasta Ebola mı?

Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hac dönüşü fenalaşarak Ebola şüphesiyle hastaneye kaldırılan H.E ile ilgili açıklama yaptı.

Hastaneden açıklama: Hasta Ebola mı?
Hastaneden açıklama: Hasta Ebola mı?
GİRİŞ 20.10.2014 14:17 GÜNCELLEME 20.10.2014 14:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözetim altında tutulan H.E.’nin sağlık durumu ile ilgili olarak İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu bir açıklama yaptı.

H.E.’nin üst solunum yolu enfeksiyonu ve akciğer enfeksiyonuna bağlı gözetim altında tutulduğunu ifade eden Doç. Dr. Memişoğlu, "Hastanın kesinlikle ebola olmadığı düşünülmektedir. MERS şüphesiyle tetkikler yapılmaktadır. Alınan örnekler Ankara'ya gönderildi. 2-3 güne kadar sonuçlar belirlenecektir. Hastanın genel sağlık durumu çok iyi. Hastanenin izolasyon merkezinde gözetim altında tutulmaktadır. Toplumumuzun panik olması gereken bir durum bulunmamaktadır. Acil servis hizmete kapatılmadı. Toplum sağlığı açısından 10-15 dakika süren geçici bir izolasyon uygulandı" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Şüpheli açıklama?..... ...Ne olur ne olmaz insanlarla artık sarılıp el öpmeyin? yanakdan bile öpüşmeyin?..ALLAH muhafaza virüs,ü kaptınızmı The end.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!