'Kızını öldüren anne' olayında şok itiraf

Annesi tarafından öldürülen liseli Nazile'nin ağabeyi kan donduran itirafta bulundu.

'Kızını öldüren anne' olayında şok itiraf
'Kızını öldüren anne' olayında şok itiraf
GİRİŞ 24.10.2014 09:02 GÜNCELLEME 24.10.2014 09:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Nazile'nin ağabeyi anlattı: 'Anne kardeşim hâlâ canlı, hastaneye götürelim' dedim, bana 'Olmaz orada ölür, sonra başımıza kalır' dedi.

Giresun'da 5 yıl önce karnesinde zayıf getirdiği iddiasıyla intihar ettiği sanılan ancak annesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Nazile Tütüncü cinayeti, ailenin ilköğretime giden 13 yaşındaki oğlunun, olayı bir ay önce okulda sıra arkadaşına anlatmasıyla çözüldü. Arkadaşı da babasına anlattı. Bunun üzerine baba savcılığa başvurdu. Dosya raftan indirilerek Tütüncü ailesinin tamamı çapraz sorguya alındı. Baba Veysel Tütüncü ve anne Yeter Tütüncü, olayla ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi. 

'HER YER KANDI' 
Ancak ölen kızdan 2 yaş büyük ağabeyi Mustafa Tütüncü (23), çapraz sorguda her şeyi itiraf etti. Olay günü eve geldiğinde her yerin kan olduğunu söyleyen ağabey, "Anneme ne olduğunu sorunca 'Karnesinde zayıf getirdi, başına sopayla vurdum' yanıtını verdi. Sonra birlikte cesedi bir çuvala koyup fındık bahçesine götürdük. Kardeşim ölmemişti ve inliyordu. Anneme 'Yaşıyor, hastaneye götürelim' dedim ama 'Olmaz orada ölür başımıza kalır' dedi. Ardından havaya ateş edip tüfeği ve karnesini kardeşimin eline koydu. Annemden korktuğum için kimseye anlatamadım" dedi. 

İLK VUKUATI DEĞİL 
Anne Yeter Tütüncü'nün psikolojik rahatsızlığı bulunduğu, daha önce kocasını silahla yaraladığı ve başka bir çocuğunun elini de orakla kestiği öğrenildi. 

YORUMLAR 7
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜM AİLE DENGESİZ. Kadın asılmalı Erkek kardeş ve Baba hapis cezası almalı. İleriki yıllarda vukuatsız kalmaz bunlar Toplum için endişe
    Cevapla
  • yusuf kahveci 9 yıl önce Şikayet Et
    piskolojisi bozukmuş. birde bu ayağı öğrendiler hayvanlar bile yavrularını canından önce tutuyor. Caniliğin adı piskoloji olmuş hep batı adeti bunlar.
    Cevapla
  • Turgut İşleyen 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşide tutuklanmalı. inlemesini duyduğu halde çuvalda ölüme terk etmiş ailece cani bunlar.
    Cevapla
  • Kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    suçlu kim. suç bu anne de mi yoksa annenin daha önceki vukuatlarına istinaden çocukların alınmayıp hala annede bırakan da mı suçlu kim burad
    Cevapla
  • Veysel ÇAKI 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK ÇOK ACI VERİCİ. Aman Allahım bir anne bunu nasıl yapar,yaptıktan sonra nasıl yaşar.Allah hiç kimseyi şaşırtmasın.Sadece tek teselli annenin psikolojik rahatsızlığı.Keşke önceden farkedilip önlem alınsaydı.Gönül dünyam al tüst oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak