Münevver'in babası: Cem'in mezarını açtıracağım

Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver'in babası Süreyya Karabulut, Cem'in ölüsünü görmeden gönlünün ferahlamayacağını söyledi.

Münevver'in babası: Cem'in mezarını açtıracağım
Münevver'in babası: Cem'in mezarını açtıracağım
GİRİŞ 28.10.2014 08:17 GÜNCELLEME 28.10.2014 08:47
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cinayete kurban giden Münevver'in babası, katil Cem Garipoğlu'nun hapisteki intiharı sonrası Posta Gazetesi'nden Nedim Şener'e konuştu.

"GÖZÜN AYDIN, İNTİHAR ETMİŞ DEDİLER"

"Cuma'dan çıkmıştım, bir yakınım aradı, 'Gözün aydın intihar etmiş' dedi. Ben de 'Cem'in intihar ettiğine asla inanmıyorum, öldürmüşlerdir onu' dedim."

"Onun canı tatlıdır, intihar edemez, mutlaka öldürmüşlerdir. İntihar edecek adam 5 yıl önce ederdi. Cem'de vicdan denen şey yok ki azabı olsun ve intihar etsin."

"CEM'İN İNTİHARI BENİ RAHATLATMADI"

"İntiharın ertesi günü kızımın mezarına gittim. 'kınalı kuzum merak etme kanın yerde kalmadı. Cem yanına geldi. Artık orada hesabını görürsün' dedim."

"Cem Garipoğlu hapiste cezasını çektikten sonra intihar etseydi benim içim daha çok rahatlardı. Dolayısıyla onun intiharı beni rahatlatmadı. Öfkem hala canlı."

"Eşim intiharı öğrenince ağladı. 'İlahi adalet' dedi. Yatıp kalkıp 'kızımın kanı yerde kalmasın' diye dua ediyordu. Ettiği duaların yerini bulduğunu düşünüyor."

"ÖLÜSÜNÜ GÖRMEK İÇİN MEZARINI AÇTIRACAĞIM"

"Ölüsünü görmek için otopsiye katılmak istedim. DNA falan beni ilgilendirmiyor. Kanuni hakkım varsa mezarını açtıracağım ve ölüsünü göreceğim. Gönlüm ferahlayacak."

YORUMLAR 25
  • ilyas 9 yıl önce Şikayet Et
    bence bu adam show yapıyor defnedilmeden önce göreceğim deseydı bu adam ölmüş kızı üzerinden prim yapmaya calışıyor
    Cevapla
  • Gerçek Kurbanlar Ve Suçlular 9 yıl önce Şikayet Et
    Kanaatim şu ki, Cem ve Münevverin aileleri birinci suçludurlar. İyi evlat yetiştiremedikleri için. Cem ve münevver de bozuk sosyal dokunun kurbanlarıdırlar. Münevverin babası; yani kızın öldü çocuk öldü. Yeter yahu. Kızının yasını tut. Allah kimsenin başına vermesin de ne bu hep medya hep medya...
    Cevapla
  • ALLAHIN EMRDE BÖYLE 9 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka görmeli ve dediği gibi içi ferahlamalı. Bende inanmıyorum yapılan işlemlere.
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    senin için rahatlasın diye takla mı atsın bu devlet...DNA testi yapılmış edilmiş, olayın fotoğrafı kamerası çekilmiş.daha ne? sen bi düşsen şu milletin gündeminden arkadaş yaa
    Cevapla
  • BAHRİ GÜMÜŞCÜ 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapılanlar öldürmesi şekli doğru değil bunlar sanki devlet meselesi.iki kişinin veya kişlerin zev meselesi adam yedirirken içirirken gezerken babası anası nerdeydi iki tarafında.atalarımız kemiği ortaya atında köpeklerin dostluğu gör demiş.ikisinede Allah rahmet etsin kapatın bu konuyu.devlet gerekni yapar yapıyor.iki tarafında ailesine rabbım yardım etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu