Firar eden askerden 4 aydır haber yok

Edirne'de vatani görevini yaparken birliğinden firar ederek kayıplara karışan Şanlıurfalı erden 4 aydır haber alınamıyor.

Firar eden askerden 4 aydır haber yok
Firar eden askerden 4 aydır haber yok
GİRİŞ 07.11.2014 11:41 GÜNCELLEME 07.11.2014 11:41

Birliğinden firar eden oğlundan haber alamayan inşaat işçisi baba Übeyit Ölmez, "Hayatından endişe ettiğim oğlumun biran önce bulunmasını istiyorum" dedi.

7 ay önce vatani görevini yapmak üzere Edirne’deki birliğine giden 21 yaşındaki Ahmet Ölmez, 4 ay önce firar etti. Firardan haberdar olduktan sonra gidebileceği yerleri aramasına rağmen sonuç alamayan baba Übeyit Ölmez, elindeki fotoğrafla oğlunu aramaya başladı.

Hayatından endişe ettiği oğlunun biran önce bulunmasını isteyenbaba Übeyit Ölmez şöyle konuştu:

"İnşaatlarda çalışarak geçimimi sağlıyorum. Oğlumu 7 ay önce vatani görevini yapması için Edirne'deki birliğine teslim ettim. Ancak, 4 ay önce oğlum Edirne’deki birliğinden firar ederek kayıplara karıştı. O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz.

Aramadığım yer kalmadı ama bir sonuç elde edemedim. Asker, polis ve ailesi olarak şu ana kadar izine ulaşamadık. Hayatından endişe ediyorum ve onu tanıyanların bize yardımcı olmasını istiyorum. Çünkü aylardır gözümüze uyku girmiyor ve sürekli olarak Ahmet'ten gelecek güzel bir haber bekliyoruz."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması