Metroda kalp krizi geçiren vatandaş öldü

İzmir metrosunda kalp krizi geçiren ve makinistin dikkati sayesinde ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırılan vatandaş kurtarılamadı.

GİRİŞ 18.11.2014 14:55 GÜNCELLEME 18.11.2014 16:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak raylı sistem toplu ulaşımı sağlayan Metro A.Ş'ye bağlı Evka 3-Fahrettin Altay seferini yapan trende kalp krizi geçiren 75 yaşındaki Abdullah Bağcı, tedavi gördüğü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Dün sabah 7.30'da meydana gelen olayda Konak istasyonunda rahatsızlanan Bağcı, metronun vatmanının dikkati sayesinde fark edilerek durum trafik kontrol merkezine bildirilmişti. Üçyol istasyonuna geldiğinde istasyon şefi tarafından kalp masajı yapılan Bağcı, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

Kurtarma çabasının yeni görüntüleri

Öte yandan Abdullah Bağcı'nın kurtarılması için gösterilen yoğun çaba metronun içindeki güvenlik kameralarınca de kaydedildi.

Görüntülerde Bağcı'nın kalp krizi geçirdiği an ve sonrasında hemşire olduğu öğrenilen bir kadının ilk müdahaleyi yapması yer alıyor. Daha sonra Üçyol istasyonuna gelen metro treni burada bir süre duruyor ve istasyon şefi Hüseyin Özkan kalp masajı yapmaya devam ediyor. Trenin içinde Bağcı'ya müdahale edilirken vatandaşlarda olanları izliyor, bazı vatandaşların ise olan biteni cep telefonuna kaydettiği görülüyor. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, bir sürede daha müdahaleyi sürdürdükten sonra Bağcı'yı hastaneye götürüyor.

AA

YORUMLAR 2
  • ali rıza 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • ayhan yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin çektiği acılar günahlarına kefaret olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi