Yaralı işçisinin iç acıtan hali! Kepçe ile taşındı

TUİK Başkanlığı Merkez hizmet binası inşaatında ankraj delgi makinesine kapılarak yaralanan işçi kepçe ile ambulansa taşındı.

Yaralı işçisinin iç acıtan hali! Kepçe ile taşındı
Yaralı işçisinin iç acıtan hali! Kepçe ile taşındı
GİRİŞ 21.11.2014 14:01 GÜNCELLEME 21.11.2014 14:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Başbakanlık TOKİ tarafından yaptırılan TUİK Başkanlığı Merkez hizmet binası inşaatında gerçekleşti. Taşeron firma işçisi Hüsnü Allak çalışmalar sırasında ankraj delgi makinesine kapıldı. Ağır yaralanan işçinin yardımına arkadaşları koştu. Bulunduğu yerden güçlükle kurtarılan işçi için arkadaşları ambulans istedi.

YARALI İŞÇİ KEPÇE İLE AMBULANSA TAŞINDI

Kısa sürede olay yerine gelen ambulans inşaat alanının çamur olması nedeniyle, işçinin yanına inemedi. Bunun üzerine sağlık ekipleri kepçe yardımıyla işçinin yanına ulaştı. Ağır yaralanan emekçi kepçe ile ambulansa taşındı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hüsnü Allak, ambulansla Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

KURTARILAMADI

Allak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YORUMLAR 2
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir haber böyle? Ambulansın giremeyeceği yer ise ne yapılacaktı? Kimin aklına geldiyse helal olsun pratik bir çözüm bulmuş. Ambulans o çamura girip batsaydı vakit kaybı ölüme bile sebep olabilirdi. İşçiye reva görülen buymuş gibi milleti galeyana getirecek algı oluşturuyorsunuz. İnşaat alanında yapılabilecek en doğru taşıma şekli. Bırakın milleti birbirine düşürmeyi. Sanki ambulans gelmemiş yaralı hastahaneye böyle taşınmış gibi.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    bunda şaşılacak ve küçümseyecek ne var Allah aşkına!her olayı sömürmek için.Anbülans giremediği için anbülansa kadar beş-on metre taşınmış..anbülans girip çamura saplansa ve hiç hastaneye gidemese daha mı iyi olacaktı..O zamanda başka şekilde suçlardınız..çünkü habercinin dili(Niyeti bozuk olanın)her tarafa oynar!!Allah'tan rahmet diliyorum..vade buraya kadarmış,yakınlarına sabırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!