Kapalıçarşı’dan silah sesleri yükseldi

Tarihi Kapalıçarşı, silah sesleri ile yankılandı.

Kapalıçarşı’dan silah sesleri yükseldi
Kapalıçarşı’dan silah sesleri yükseldi
GİRİŞ 26.11.2014 17:19 GÜNCELLEME 26.11.2014 17:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kapalıçarşı’da dükkanı bulunan bir esnaf, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen bir kişi tarafından vuruldu.

İstanbul’un tarihi mekanlarından biri olan ve her gün binlerce yabancı turistin akınına uğrayan Kapalıçarşı, silah sesleri ile yankılandı. İddialara göre, S.Y. isimli şahıs, Serkan Hacıoğlu isimli esnafın züccaciye dükkanına geldi. İçeri girdikten sonra kapıyı kapatan S.Y., Hacıoğlu ile bir süre alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştıktan sonra belindeki silahı çıkartarak ateş etti. Ayağından yaralanan Hacıoğlu, kanlar içinde yere yığıldı. Zanlı S.Y. olay yerinden hızla uzaklaşırken, ayağından yaralanan Serkan Hacıoğlu ise gelen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Esnafın ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekipler, bir taraftan kaçan zanlının peşine düşerken, diğer taraftan da olayı aydınlatmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

YORUMLAR 1
  • Mehtap 9 yıl önce Şikayet Et
    vurdu ve kaçtı nerede kayıp bulunamıyor neden bulunamıyor , neden biliyormusunuz? çokça tekrar ediyorum ve edeceğim de nedeni çarpık kentleşme..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde