Yine pes dedirttiler: Cambaz değil inşaat işçisi!

Tekirdağ Çerkezköy'de bir inşaatta çekilen görüntüler yine yürekleri ağızlara getirdi. Metrelerce yükseklikteki ihmalin görüntüleri:

GİRİŞ 02.12.2014 18:02 GÜNCELLEME 02.12.2014 18:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

5 katlı bir inşaatın en üst katında çalışan işçilerden biri, metrelerce yükseklikte dizilen kalasın üzerinde bir cambaz edasında yürüyor.

Hiçbir tedbir almayan işçi, elinde keserle kalaslara çivi çakıyor. Kalasın üzerindeki işçi, oldukça rahat bir sağa bir sola ilerliyor. 

İşçiyi gören bir vatandaş o anı cep telefonu kamerasıyla kaydetti. İş güvenliği tartışılırken çekilen görüntüler peşi sıra yaşanan ölümlerden ders alınmadığını ortaya koyuyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    benim babam da inşaat kalıpçısıydı, 16 sene inşaat da çalıştı 2 sene sigortası çıktı, babam da aynı şekilde eve ekmek parası getirebilmek için 16 katlı binaların tepesinde bu şekilde yürüyüp kalıp çakardı, siz nerde yaşıyorsunuz hayat o kadar kolaymı kazanılıyor burdan oturun iş güvenliği yok deyin, iş güvenliği yok diye adam para kazanamayacak mı evine ne götürsün maalesef gerçek hayat bu.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    inşaat ortamını bilmeden atıp tutuyorsunuz bir kalas nasıl çakılır bir dış bağlantı nasıl yapılır iskeleti oluşturulan bir inşaatta nereye emniyet yapacaksın bilmeden sallıyorsunuz. yok adam 7 kat yukarıda kemeri yokmuş adam sürekli sağa sola gidiyor emniyet kemeri ile nasıl hareket edecek düşünen yok . dır dır ...
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    herkes sizin gibi güllük gülistanlık yaşamıyor bu hayatı . kim bilir kaç yaşından beri o inşaatın tepesinde çalışıyor o adam . belli ki yaşadığı hayattan bıkmış adam . içindeki yaşama sevincini kırmışlar ! iş güvenliğiymiş birinizde sosyolojik açıdan yaklaşın şu olaylara . değişik bir açıdan bakın . yaşamak için amacı olan bir insan içinde yaşama sevinci olan bir insan bunu yaparmı . zoraki yaşıyor adam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...