Cenazeye gelen gurbetçi çifti soba ayırdı

Almanya'dan annesinin cenazesine katılmak üzere Sivas'a gelen 51 yaşındaki Hakkı Gülçiçek ve eşi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Cenazeye gelen gurbetçi çifti soba ayırdı
Cenazeye gelen gurbetçi çifti soba ayırdı
GİRİŞ 17.12.2014 18:41 GÜNCELLEME 17.12.2014 18:41

Gülten Gülçiçek yaşamını yitirirken, eşi Hakkı Gülçiçek'in ise hastanede tedaviye alındı.

Almanya'da işçi olarak çalışan Hakkı Gülçiçek eşi Gülten Gülçiçek ile birlikte memleketi Sivas'ta vefat eden annesi Sakine Çiçek'in cenazesine katılmak üzere birkaç gün önce İmranlı ilçesinin Arık köyüne geldi. Bugün tekrar Almanya'ya dönmeyi planlayan Hakkı Gülçiçek, annesinin cenazesini defnettikten sonra geceyi geçirmek üzere halası Elif Yıldız'ın merkeze bağlı İşhan köyündeki evine geldi.

Yıldız, sabah havaalanına gidecek olan Gülçiçek çiftinin uyandırmak için odalarına girdi. Ancak baygın halde bulduğu çiftin sobadan zehirlendiği fark eden Yıldız, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Köye gelen sağlık ekipleri, 5 çocuk annesi Gülçiçek'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Baygın haldeki eşi Hakkı Gülçiçek ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak anestezi yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Hakkı Gülçiçek'in de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Gülten Gülçiçek'in cesedi ise otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum