6 katlı bina bir anda çöktü: 1 işçi öldü

Amasya'da İl Özel İdaresi'ne ait bir binanın yıkımı sırasında 6 katlı bir başka binanın duvarı çöktü, 1 işçi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 20.12.2014 20:01 GÜNCELLEME 20.12.2014 20:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Amasya'da İl Özel İdaresi'ne ait 6 katlı bina yıkım çalışmaları sırasında çöktü; iki kepçe operatöründen biri hayatını kaybetti.

Binanın yıkımına geçtiğimiz günlerde başlanmıştı.  

Amasya'da geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan İl Özel İdaresi'ne ait 6 katlı binanın çökmesi sonucu, 31 yaşındaki kepçe operatörü Osman Hamurkoparan hayatını kaybetti. Diğer kepçe operatörü Satılmış Karadoğan ise hafif yaralandı.

Hamurkoparan'ın cesedi, AFAD ekiplerinin iki saatlik çalışması sonrası enkazdan çıkarıldı. 

Hayatını kaybeden Hamurkoparan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yıkım çalışması binanın sağlam olmaması nedeniyle başlamıştı. Yıkım çalışmasının başlaması nedeniyle önceki gün Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in de katılımıyla tören düzenlenmişti. 

YORUMLAR 8
  • Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Mütahitin ne suçu var Allah yazdıysa onun önüne geçemezsin vadesi orda dolmuş yoksa o operatör profesyonel biriydi Türkiye'de tekdi. Bilip bilmeden konuşmayın. Allah mekânını cennet etsin
    Cevapla
  • ÇANKIRI'lı 9 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok yazık.Orada görevli olan vali, kaymakam; kim varsa hepsi derhal açığa alınmalı.Binanın eski olması, yıkılma gerekçesi, bunlar tamam. Ancak yıkım için gerekli tedbirlerin alınmaması açık bir suçtur ve tam anlamıyla bir katliamdır...
    Cevapla
  • Kazma müteahhit 9 yıl önce Şikayet Et
    Yuh be. Kaç katlı binayı ayağını kırarak yıkıyor. Müteahhit, kepçe operatörüne talimatı böyle vermiştir. Para hırsı neler yaptırıyor. Kaç kişi ölürse ölsün. Müteahhit'n umurunda değil. Tohumuna para mı verdik.
    Cevapla
  • olumsuz 9 yıl önce Şikayet Et
    olumsuz yorum yapanların hepsi paralelcidir. dünyadaki en iyi inşaat firması ve inşaat sektörü bizdedir. gerisi boş.
    Cevapla
  • civil engineer 9 yıl önce Şikayet Et
    ondan dolayı hiç bir türk müteahhiti Avrupa ülkelerinde iş yapamıyor sence neden? peki söyleyeyim birincisi kanunlar en az 20 yıl geriden geliyor mesala isg inşaat sözleşmesi.. ikinci düşük kar oranlarıyla yüksek kalite ve dayanıklılık.. üçüncüsü ise tıynet.. not: 15 yıllık inşaat mühendisi ve isg a uzmanıyım
    Cevapla
  • Türk 9 yıl önce Şikayet Et
    her zaman diyorum yine diyeceğim, inşaat mühendislerinin %95 i kendine mühendis demesin. hesap kitap yok, simülasyon yok, benchmarking yok, dünyada bu işler nasıl yapılıyor araştırılmaz, kolay paraya gelince alası var. bir toplum bundan daha cahil, daha geri olamaz herhalde.
    Cevapla
  • lider 9 yıl önce Şikayet Et
    inşaat mühendislerini takan kim? işler parası olan cahil koyun bile güdemeyecek ipini koparıp büyükşehire gelen müteahhit bozuntularının elinde, inşaat mühendisleri ise köle gibi sabahtan akşama inşaatta bekçi gibi çalışan zavallı kesimdir. erkeksen Türkiyede projeye sadık kal,iş güvenliğine uy.müteaahhit izin vermez zaten bütün illegal işlerinide belediyelere rüşvet yedirerek hallederler inanmayan etrafındaki birkaç yapıdenetimde çalışan mühendise sorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı