İstanbul'da taksici cinayeti

Fatih'te, kendisini gasp etmek isteyen müşterisi tarafından bıçaklanan taksi sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da taksici cinayeti
İstanbul'da taksici cinayeti
GİRİŞ 25.12.2014 08:17 GÜNCELLEME 25.12.2014 08:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, saat 02.00 sıralarında, Turgut Özal Caddesi Pazartekke tramvay durağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki 34 TJY 84 plakalı taksi sürücüsü Bekir Dil (46), araç hareket halindeyken kendisini gasp etmek isteyen müşterisi tarafından kalbinden bıçaklandı.

Aldığı bıçak darbeleri sonucu otomobilinin kontrolünü kaybeden Dil, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Bekir Dil ağır yaralandı, ismi öğrenilemeyen ve yabancı uyruklu olduğu belirtilen saldırgan ise polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bekir Dil, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücüyü bıçaklayan şahıs ise gözaltına alınarak Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'ne götürüldü.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan taksiciler adına bir açıklama yapan Birleşik Taksiciler Derneği Başkanı Hüseyin Duman, "Arkadaşımız vefat etti. Ekmeğini kazanırken şehit edildi. Önce can güvenliğimiz diyoruz, biz kabinli araçlar istiyoruz. Bu iş panik butonu ile sağlanamaz. 20 milyonluk bir metropolde yaşıyoruz, kimi müşteri olarak aldığımız belli değil. Bunun için kabinli araçlara ihtiyacımız var ve tüm yetkililerden bunu istiyoruz" dedi.

YORUMLAR 4
  • memleketi mahvettiler 9 yıl önce Şikayet Et
    gaspı yapan yabancı uyruklu.daha neler göreceğiz neler yaşayacağız.memleketi ne hale getirdiler.ancak gariban taksiciye güçleri yetiyor.ticari bekleme yapamaz yapıştır cezayı.elin azerisi Suriyelisi afganı cirit atıyor gasp yapıyor memlekette devlet nerede....
    Cevapla
  • seyhan 9 yıl önce Şikayet Et
    kabinli araçlar şart.
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Türkiye
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Taksilere camdan bir koruma mı yapılmalıdır ? Sadece taksicinin olduğu kısmı blok haline getirecek bir yapı oluşturulması faydalı olacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi