Adana'da yürekleri yakan cenaze!

Adana’daki aile faciasında kocası tarafından öldürülen kadın ile 7 aylık bebeği aynı mezara konuldu.

GİRİŞ 25.12.2014 13:19 GÜNCELLEME 25.12.2014 13:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi’ndeki aile faciasında intihar eden Serhat Ö. ile öldürdüğü eşi Sinem, çocukları 3 yaşındaki Selen ve 7 aylık Simge’nin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Otopsi yapılan anne ve çocuklarının cenazeleri ailesi tarafından teslim alındı. Minik Selen ile Simge’nin cenazeleri aynı tabuta konuldu. Anne ve çocuklarının cenazeleri daha sonra helallik alınması için baba Kemal T.’nin Seyhan Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada gözyaşı döken genç kadının yakınları, cenaze aracına sarılıp feryat etti.

Ailenin istemesi üzerine Sinem Ö.’nün tabutu araçtan indirilerek evin önüne getirildi. Burada izdiham çıkınca tabut tekrar araca konuldu.

Ardından cenazeler Ali Hocalı Mezarlığı’na getirildi. Burada genç kadının babası Kemal T., tabutun başında, "Hakkımı helal ediyorum. Ben de geleceğim. Bana kim ‘dede’ diyecek" diye gözyaşı döktü.

“DOKTOR, SERHAT İLE SİNEM BİR ARAYA GELMESİN DİYE UYARDI”

Sinem Ö.’nün dayısı Hayri M., basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün Hollanda’dan geldiğini belirterek, "Yakınlarımdan duyduğum kadarıyla baba, kayınbaba, anne bizzat uyarılmış. Doktor teşhis koymuş, damadın psikolojisinin tehlikeli sonuçlar ortaya çıkarabileceği söylemiş. Ama duygusallık ön plana çıktığı için mantık yerde kalmış. Toplumun bu konudaki bilgi eksikliği bir müdahaleyi engellemiştir. Bu psikolojik durumun bozukluğu tespit edildiği anda gerekli tedbirler alınmış olsaydı, bu facia engellenebilirdi. Bu eşlerin birbirlerini görmemesi gerektiği tavsiye edilmiş. Fakat anne babanın duygusallığından araları düzelir, anlaşırlar, çocuklar büyür çocuklar bunları birbirlerine yakınlaştırır düşüncesiyle gerekli tedbirler alınmamış" diye konuştu.

İKİ BABA BİRBİRLERİNE SARILIP AĞLADI

Cenaze namazına gelen Serhat Ö.’ün babası Sadık Ö., burada uzun süre gözyaşı döktü. Cenazede karşılaşan Sadık Ö. ile Sinem’in babası Kemal T., birbirine sarıldı.

Kılınan namazın ardından anne Sinem ile 7 aylık bebeği Simge aynı mezara konuldu. 3 yaşındaki Selen’in cenazesi ise annesi ile kardeşinin yanındaki mezara defnedildi.

YORUMLAR 1
  • songl 9 yıl önce Şikayet Et
    çok acı çok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi