Karısı ve kızını öldüren adamın cezası belli oldu

Adana'da 45 yaşındaki eşi ile 15 yaşındaki kızını vurarak öldüren Ladin Şimşek'in cezası belli oldu.

Karısı ve kızını öldüren adamın cezası belli oldu
Karısı ve kızını öldüren adamın cezası belli oldu
GİRİŞ 27.12.2014 12:38 GÜNCELLEME 27.12.2014 12:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana'da borç bunalımına girip yatağında uyuyan eşi 45 yaşındaki Nazan ile kızı 15 yaşındaki Ladin Şimşek'i başlarına ateş ederek öldüren 41 yaşındaki Hakan Şimşek, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ konutlarında meydana gelen olayda Şimşek Ailesi'nden haber alamayan akrabaları, 22 Nisan'da gittikleri evde kapının da kilitli olduğunu görünce, zehirlenmiş olabileceklerini düşünerek itfaiyeden yardım istedi. Merdivenle 6'ncı kattaki eve balkondan giren itfaiyeci ve polisler, mimar olmasına rağmen mesleğini yapmayan Nazan Şimşek ile lise 1'inci sınıf öğrencisi Ladin Şimşek'in başlarına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Katil şüphelisi kadın kuaförü Hakan Şimşek de, polis ekipleri tarafından baraj çamlığında yakalandı.

CİNAYETİ ANLATTI

Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'yakın akrabayı tasarlayarak öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Hakan Şimşek'in önceki duruşmalarda Seda D. adlı sevgilisi olduğu ve ondan bir erkek bebeği olduğu ortaya çıktı. Cinayeti bir anlık kararla işlediğini anlatan Şimşek, "Eve geldiğimde kızım uyuyordu. Eşimle bir süre sohbet ettik. Sonra eşimle yatağa uzandık. Uyuyamadığım için kalktım. Balkonda içki ve sigara içtikten sonra banyoya girdim. Havlu alırken buradaki tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşime ve kızıma yakın mesafeden ateş ederek öldürdüm" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • 1710133140 9 yıl önce Şikayet Et
    sonuç nedir borçların ödendimi bittimi yani
    Cevapla
  • seyyit 9 yıl önce Şikayet Et
    bizde bunu ağalar gibi besleyip yaşatıyoruz ne güzel memleket
    Cevapla
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibilere ne nedir aga...söylemeyim tipinden bellı ne oldugu zaten!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?