Kargo aracındaki hırsızlık güvenlik kamerasında

Gaziantep’te, kargo şirketine ait araçta içinde 125 bin lira değerinde çek ve senet bulunan zarfın çalınması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kargo aracındaki hırsızlık güvenlik kamerasında
Kargo aracındaki hırsızlık güvenlik kamerasında
GİRİŞ 23.01.2015 11:56 GÜNCELLEME 23.01.2015 11:56

Olay, geçen salı günü Umut Mahallesi’nde meydana geldi. Özel bir kargo şirketinde çalışan ismi öğrenilemeyen kurye, lavaboya gitmek için mahalledeki internet kafenin önünde aracı park etti.

Bu sırada 12-13 yaşlarındaki 3 çocuk, ön bölümündeki koltuğun üzerinde evraklar bulunan aracı incelemeye başladı. Çocuklardan birisi kafeye giren kuryeyi gözetlerken, diğeri sol ön kapısını açtığı aracın koltuğunun üzerindeki zarfları aldı ve 2 arkadaşı ile kayıplara karıştı. Durumdan habersiz kargo çalışanı, internet kafeden çıkıp gittikten 20 dakika sonra durumu fark ederek geri döndü. Kafenin güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceleyen kurye, araçtaki evrakın bir çocuk tarafından çalındığını görünce durumu polise bildirdi. 

Polis, içerisinde 125 bin lira değerinde çek ve senet bulunan zarfın çalınmasının ardından güvenlik kamerasına yansıyan çocukların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlığı kaydeden internet kafenin çalışanı olay günü yaşananları şöyle anlattı:

"Kargo şirketinin kuryesi burada lavaboya girdi. Kurye lavaboda olduğu sırada araçtan bütün evrak çalınmış. Çalınan evrak arasında 125 bin lira değerinde çek varmış. Lavabodan çıkıp giden kurye, 20 dakika sonra hırsızlığı fark ederek geri geldi. Güvenlik kamerasını inceledik ve hırsızlığı fark ettik. Durum polise bildirildi ama hırsızlığı yapanlar hala yakalanmadı."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi