Özgecan'ın katilinin eşi vahşet gecesini anlattı

Özgecan Aslan cinayetinde tutuklanan 26 yaşındaki Suphi Altındöken’in aynı yaştaki eşi Neslihan Altındöken ilk kez konuştu.

Özgecan'ın katilinin eşi vahşet gecesini anlattı
Özgecan'ın katilinin eşi vahşet gecesini anlattı
GİRİŞ 17.02.2015 16:06 GÜNCELLEME 17.02.2015 19:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eşi Suphi’nin hayatı kendisine zehir ettiğini, açtığı boşanma davasını tehditle geri çektirdiğini anlatan Neslihan Altındöken, "Allah onun belasını versin, onun en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Asıl üzüldüğüm, Özgecan’ın ailesi... Onların acılarını paylaşıyorum" dedi.

Kamuoyunda infiale yol açan cinayetin ardından 3 yaşındaki oğlu ile yakınlarının yanına sığınan Neslihan Altındöken, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabiriyle panik içinde konuşurken önce, "Benim telefonumu nasıl, nereden buldunuz?’ diye de tepki gösterdi. 

''BİRKAÇ AY ÖNCE BOŞANMA DAVASI AÇTIM''

Olayın şokunu yaşayan bir çocuk annesi genç kadın, Suphi Altındöken ile ortaokulda okurken bir süre arkadaşlık ettiğini, 5 yıl önce de evlendiğini belirtti. Neslihan Altındöken, "Severek evlendik, ancak bana hayatı zehir etti. Evlendiğim güne lanetler olsun, bir gün yüzü görmedim. Sürekli şiddet uyguluyordu, artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Bir kaç ay önce boşanma davası açtım. Ancak, beni ve oğlumu ölümle tehdit ettiği için davayı geri çektim" diye konuştu.

O GECEYİ ANLATTI 

Neslihan Altındöken, eşi Suphi’nin üniversiteli Özgecan Aslan’ın öldürdükten sonra eve gece telaşlı bir durumda geldiğini anlattı.

Neslihan Altındöken, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eve girer girmez lavaboya giderek elini yüzünü yıkadı. Yüzünde tırnak izleri ve sıyrıklar vardı. Ne olduğunu sorduğumda, kavga ettiğini söyleyip geçiştirdi. Kıyafetini değiştirip hemen evden çıktı. Yakalandığı gece jandarma ekibi gelerek beni de ifadeye götürdü. Allah onun belasını versin, onun en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Ona kesinlikle üzülmüyorum, çünkü hem Özgecan’ın hayatını, hem de bizim hayatımızı bitirdi. Lanetler olsun ona."

YORUMLAR 15
  • ayla 9 yıl önce Şikayet Et
    O ınsana en ağır ceza verılmelı ınsanlıq ne hale gelmış
    Cevapla
  • Balıkçı 9 yıl önce Şikayet Et
    Özgecanın katilini Cezaevinde pek rahat ettirmezler :))...Zaten cezaevindede ona hoşgeldin merasimi yapılacaktır...bundan sonrasında katile cezaevinde yeni arkadaşlarıyla mutluluklar dileriz :))
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    demek insan böyle biseyi yapabiliyor, bu hale düsebiliyor! sahislari kinamamak lazim,olayi kinamak lazim!
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    bu vahşiyi şimdi birde vergilerimizle beslemek zorundamıyız bumudur adamlet??? şahsi şuçlara karşı idam geri gelmeli
    Cevapla
  • ayhan birol 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP li gençlik maalesf bu şekilde motive ediliyor kendi mahallemden biliyorum...genceceik çocuklar kendilerini süper kahraman falan sayıyorlar....bu ıte gelince o inşan değil o hayvan bile değil şeytanın kılık değiştirmiş hali o it!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!