Kayıp lise öğrencisi bulundu

Iğdır’da, ailesiyle yaşadığı evden kaçırıldığı iddia edilen lise öğrencisi Saniye Akan (16), 13 gün sonra Doğubayazıt’ta bulundu.

Kayıp lise öğrencisi bulundu
Kayıp lise öğrencisi bulundu
GİRİŞ 22.02.2015 15:11 GÜNCELLEME 22.02.2015 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Çakırtaş köyünde yaşayan Akan ailesi, kızlarının kaçırıldığı şüphesiyle güvenlik güçlerine haber verdi. Genç kızın arkadaşlarıyla birebir görüşme yapan jandarma ekipleri, teknik takip yaptı. Yapılan takip neticesinde Akan’a ait telefon kartının Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sinyal verdiği belirlendi. Bunun üzerine Ağrı’ya giden güvenlik güçleri, Akan’ı kaldığı otelde buldu.

Akan’ın, ailesi tarafından istemediği birisiyle nişanlandırılması nedeniyle evden kaçmaya karar verdiği, annesine ait birkaç cumhuriyet altını alarak Doğubayazıt’a geldiği belirtildi. Evine geri dönmek istemeyen Saniye Akan’ın, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek kadın sığınma evine yerleştirileceği öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • huseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Eger iddia dogruysa, dogrusunu yapmis ancak pekhala daha once de yardim isteyebilirdi. Daha guvenli olurdu. Ne kadar duyarli guvenlik gucleri bilmim ama o da bir soru
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber doğruysa helal olsun. Diktatör babalara karşı elinizden geleni yapın kızlar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti