30-40 kişi kaçak elektrik kontrol ekibine saldırdı

Hakkari'de, kaçak elektrik kontrolü yapan VEDAŞ'ta görevli ekip, mahallede bir grubun saldırısına uğradı.

30-40 kişi kaçak elektrik kontrol ekibine saldırdı
30-40 kişi kaçak elektrik kontrol ekibine saldırdı
GİRİŞ 07.03.2015 16:22 GÜNCELLEME 07.03.2015 16:22
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Saldırıda 3 (Vangölü Elektrik Anonim Dağıtım Şirketi)VEDAŞ görevlisi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Hakkari'nin Kıran Mahallesi'ne giden VEDAŞ'ın kaçak kontrol ekibi saat 14.30'da mahalledeki bir binaya girip kontrol yapmak istedi. Fakat ekipler, burada toplanan bir grubun taşlı- e sopalı saldırısına uğradı. Saldırıda ekipten Zeki Gümüşlü, Yaşar Demir ve Erhan Güler çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Olayda kardeşi yaralanan Hasan Gümüşlü, ekiplerin binaya girip kontrol yapmak istediklerini, ancak binaya giremeden 30- 40 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 28
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Devletin olmadığı yerde böyle haşereler türer ben faturamı onbeş gün ödemeyince elektriğim kesilirdi . Hükümetin oluşturduğu asalaklar sizi Rabbim neye layıksanız tez zamanda versin. Çalanada milletin hakkını hırsıza çaldıranada İnşaallah.
    Cevapla
  • Krize Bak 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kaçak yani haram kullandığınız elektrik hayat boyu burnunuzdan gelir. Hakkım haram olsun.
    Cevapla
  • Seyfi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bişey olmaz onlara yazamadığınız İstanbul sakinlerine yazın.
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    eşkıyalar. yıllarca kaçak elektrik kullanacaksın sonra da görevlileri darp edeceksin. o haram para fitil fitil burnunuzdan gelecek inşallah.
    Cevapla
  • hiç kimse 9 yıl önce Şikayet Et
    yeni türkiye yeni türkiye dedikleri türkü ye bu galiba bu ülkede hükümet 2002 den beri iktidarda ve ben 2005 deb beri elktrik faturası abonesiyim ve bu zaman kadar kayıp kaçak bedeli ödüyom santraller zarar ediyor diye özelleştiriliyor oradaki çalışan işçiler mağdur ediliyor ama işçinin ürettiği elektriğin parasını toplayamadığı için namuslu vatandaştan alıyorlar ve parayı denkleştiryorlar kayıp kaçak ne kadar var neye göre alıyolar belli değil diyelimki hiç kayıp kaçak yok nerden bilecez faturada ne olduğunu bu akp vatandaşı incitmeden öpüyor oy veren vatandaş birgün sizler benden daha çok küfredeceksiniz bu zorbalara demedi demeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi