Kuyumcuyu bayıltıp altınları çaldılar

İstanbul Bağcılar’da girdikleri kuyumcu dükkanında bayılttıkları dükkan sahibinin ellerini bağlayıp vitrinleri boşalttılar.

GİRİŞ 10.03.2015 11:51 GÜNCELLEME 10.03.2015 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, 10 Şubat günü saat 11. 00 sıralarında Bağcılar Merkez mahallesinde bulunan bir kuyumcuda meydan geldi.

Edinilen bilgiye göre, kuyumcu sahibi M.Ö. (48) iş yerini açtıktan kısa süre sonra içeriye 2 şüpheli girdi. Şüphelinin istemesi üzerine M.Ö. tezgahtaki saatleri göstermeye başladı. Bu sırada şüpheliler, M.Ö.’nün başına sert bir cisimle vurmaya başladı. M.Ö. çekmecede bulunan tabancasını almaya çalıştığı sırada şüpheliler, mağduru yere yatırılıp boğazını ipe benzer bir cisimle sıkmaya başladı.

Boğazını sıkıp bayılttıkları M.Ö.’nün ellerini arkadan bağlayan şüpheliler, daha sonra 150 adet kol saatinin, 150 adet imitasyon bilezik yaklaşık 5. 000 TL para, 1 adet cep telefonu, 1 adet dizüstü bilgisayar ve 1 adet 7,65 çapında ruhsatlı tabancayı alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından kendine gelen M.Ö., durumu polise bildirdi.

Polis yaptığı çalışmalar sonucu Gürcistan uyruklu K.B. (25), R.M. (38), B.M. (24), K.B. (51), M.B. (35) isimli erkek şüphelilerle O.M. (42) isimli kadın şüpheliyi yakalayarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 1 adet 7,65 çapında tabanca ve şarjör, 6 adet 7,65 çapında fişek, değişik markalarda 36 adet saat ele geçirildi.

Şüphelilerden 5’i emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOYGUN ANI KAMERADA

İş yeri sahibini darp edip kuyumcu dükkanını soyan şüpheliler, güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, iki şüpheli kuyumcu dükkanına giriyor. Kol saatlerine bakarken yanlarına yaklaşan iş yeri sahibini darp etmeye başlıyor. İş yeri sahibini etkisiz haline getiren iki şüphelinin suç ortakları da kuyumcu dükkanına geliyor. Soyguncular vitrindeki altınları topluyor. Aldıkları bilezikleri ve altınları sırt çantalarına dolduran şüpheliler, kuyumcu dükkanını terk ediyor. Bu sırada kendisine gelen iş yeri sahibi ellerini çözmeye çalışıyor. Ellerini çözen iş yeri sahibi durumu polise bildiriyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • misafirlik 9 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar hapis yatarlar bissürü hafifletici sebeplerle bir veya iki yıl içinde çıkarlar kral gibi ellerini kollarını sallayarak gezerler ta ki ikinci kuyumcuyu öldürünceye kadar ha onu öldürünce de bissürü sebeplerden dolayı 3 veya 5 yılla yırtarlar
    Cevapla
  • kürt 9 yıl önce Şikayet Et
    bizi kürt türk diye birbirimize kırdırıp ülkeye ne üdüğü belirsiz bir sürü insan doldurdular
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış