Bartın'da feci ölüm

Bartın'da bir vatandaş, traktöre bağladığı ağacın halatı kopunca, halatı bağlamak isterken lastiğin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Bartın'da feci ölüm
Bartın'da feci ölüm
GİRİŞ 22.03.2015 23:59 GÜNCELLEME 22.03.2015 23:59

Edinilen bilgiye göre olay, bugün 16.00 sıralarında Bartın'ın Akbaş köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Aziz Baştürk (70), traktörü ile ağaç taşımak için evden çıktı.

Baştürk'ten haber alamayan torunu, dedesini aramaya başlayınca traktörün altında Baştürk'ün cansız bedeniyle karşılaştı. Dedesini traktörün lastiğinin altında gören torunu 122 Acil Sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Baştürk'ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Baştürk'ün cansız bedeni, Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili açıklama yapan Yılmaz Baştürk, "Traktörde bağlı olan ağacın zinciri atmış. Olay 14.00 sıralarında belli oldu. Dedesinin gecikmesinden şüphelenen en küçük torunu fark etmiş kazayı. Hemen jandarmaya haber vermiş, jandarma olay yerine gelince Aziz Baştürk'ün cansız bedeni traktörün altından çıkarıldı" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor