En acı bekleyişte en acı son!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 15 gün önce kaybolan 3 yaşındaki Sultan Göl'ün cesedi köylüler tarafından bulundu.

En acı bekleyişte en acı son!
En acı bekleyişte en acı son!
GİRİŞ 22.04.2015 12:31 GÜNCELLEME 22.04.2015 12:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Düziçi İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt (Zindağı) Köyü'ndeki evine 7 Nisan salı günü 80 ES 790 plakalı otomobiliyle giden Osman Göl, iddiaya göre Sabun Çayı'ndan geçmek isterken aracı arızalandı. Kızı Sultan'ı otomobilde bırakıp yardım almak için gittiği köyden geri döndüğünde otomobilin kapılarının açık olduğunu ve kızının da içeride olmadığını gören baba Göl, arama çalışmalarından da sonuç alamayınca jandarmadan yardım istedi.

Bunun üzerine minik Sultan'ın bulunması için bölgeye jandarma özel harekat timi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Adana İl Emniyet Müdürlüğü su altı ve kara kurtarma polisleri ile 112 Acil Servis ekipleri gönderildi. İlk günkü aramalarında minik Sultan'ın kaybolduğu yerin 50 metre aşağısında terliklerini bulan ekipler, yaklaşık 25 kilometrekarelik geniş bir alanda arama yaptı.

CESEDİ AĞA TAKILDI

Aramalarda teknolojiyi de kullanan AFAD, drone ile havadan yaptığı aramalardan da sonuç alamadı. İki haftanın sonunda Sultan Göl'ün cesedi, ekipler tarafından Sabun Çayı'nın farklı noktalarına yerleştirilen ağların birine takıldı. Saat 08.30 sıralarında bulunan minik Sultan'ın boğulduğu sanılan cesedi bir çoban tarafından bulundu. Kaybolduğu yerin yaklaşık 2 kilometre aşağısında cesedi bulunan Sultan'ın ölüm haberini alan baba Sultan Göl ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Sultan Göl'ün cesedi, olay yerinde yapılan incelemesinin ardından Düziçi Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben babayım asla kızını yalnız arızalı arabada, dağbaşında yalnız bırakmam velevki, kapılarıda açık olacak. sırtıma bağlar beraber gideriz.Bu işte bir şey var.film olsa yani senearyo olsa inanın izleyenler bile saçma derler düşünün izlediğiniz filmde baba böyle yapıyor konunun ciddiyetden ne kadar uzak olduğunu ... babayı ihmalden yarğılayın
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    cahil baba...yazık minik yavrucak nasıl korkmustur
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Rabbim sabırlar versin.
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi baba ormanlık alanda 3 yaşındaki kızını arabada yalnız bırakır ve gider.Gerçek bir baba evladını asla bırakmaz eğer bırakmışsada babanın aklından şüphe ederim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"