Sır olay çözüldü! Meğer evi yakıp kaçırmış

Gaziantep'te yangın çıkan evdeki 16 günlük bebeği kaçırdığı iddia edilen hala, bebekle yakalandı.

Sır olay çözüldü! Meğer evi yakıp kaçırmış
Sır olay çözüldü! Meğer evi yakıp kaçırmış
GİRİŞ 23.04.2015 07:33 GÜNCELLEME 23.04.2015 07:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Ulaş Mahallesi'nde Ali Kiya'ya ait evde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İçeride bulunan anne Emine, 16 günlük erkek bebeği Ayaz'ı alarak dışarı çıktı. Bebeği komşularına bırakan anne, yangını söndürmek için tekrar içeri girdi. İtfaiye ekipleri ile vatandaşların müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Olay ise polisin dikkatli takibi ile kısa sürede aydınlatıldı. Hala'nın evi yakıp bebeği kaçırdığı ortaya çıktı.

Yoğunluğun azalması üzerine bebeğini almak isteyen anne Emine Kiya, bıraktığı yerde bulamayınca polisten yardım istedi. Bebeğin bulunması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Yapılan çalışma sonucunda Ayaz bebeğin, Adana'da yaşayan ve aileyi ziyarete gelen halası Birsen G. tarafından kaçırıldığı tespit edildi. Birsen G, polisin yaptığı operasyonla Adana otoban gişelerinde durdurulan şehirlerarası otobüste bebekle yakalandı. Gözaltına alınan Birsen G, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Yüzünü kapatan ve soruları yanıtsız bırakan Birsen G'nin, sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Gaziantep Çocuk Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Ayaz bebek ise ailesine teslim edildi.

Bu arada, Adana'da kız öğrenci yurdu müdürü olduğu belirtilen 5 yıllık evli Birsen G'nin, düşük sebebiyle çocuk sahibi olamadığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • niyazi 8 yıl önce Şikayet Et
    bunları asmak lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?