Adana'daki hırsızlar güvenlik kamerasında

Adana’da 2 iş yeri ve 1 evden toplam 20 bin lira değerinde altın ve bin lira nakit para çalan 2 hırsız, önce güvenlik kamerasına yakalandı.

Adana'daki hırsızlar güvenlik kamerasında
Adana'daki hırsızlar güvenlik kamerasında
GİRİŞ 05.05.2015 10:52 GÜNCELLEME 05.05.2015 10:52

Edinilen bilgiye göre, birer gün arayla Güzelyalı Mahallesi’nde 2 iş yeri ve 1 evde hırsızlık meydana geldi. Hırsızlar evden 20 bin lira değerinde altın çaldı. İş yerinden de hırsızlar bin lira nakit para çaldı. Bunun üzerine polis Güzelyalı Mahallesi’nde önlemleri artırdı.

İki gün önce gece yine bir iş yerine giren hırsızlar bozuk paraları alıp sigaraları torbalara koyarken, devriye atan polisleri görünce kaçmaya başladı. Polis, şahıslardan birini kovalamaca sonrası yakaladı. Yakalanan şahsın Mehmet Ali U. (19) olduğu tespit edildi. Zanlı, yanındaki şahsın da İbrahim Ö. (24) olduğunu söyledi.

Gözaltına alınan Mehmet Ali U. sorgusu tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İbrahim Ö. ise kız arkadaşının evine giderken Pınar Mahallesi’nde yakalandı. Zanlı sorgusunda, marketten çaldıkları 300 lira parayı gömdükleri yeri söyledi. Polis, Seyhan Uygulama Hastanesi yanındaki araziye giderek gömülen bozuk paraları çıkardı. Zanlının ifadesinde, babasının imam olduğunu, kendisinden utandığını belirterek, "Ben de kız arkadaşımla gezebilmek için onu görebilmek için hırsızlık yapıyorum" dediği öğrenildi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edilerek tutaklandı.

Bu arada iki arkadaşın bir markete girip hırsızlık yapması saniye saniye görüntülendi. Hırsızlar önce marketin kepenginin kilidini kırıp daha sonra sürünerek markete giriyor. Marketin direkt kasasına giden hırsızların buradan paraları aldıktan sonra yine sürünerek çıkıp kepengi de kapatarak kaçtıkları görülüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi