Öğretmen sopalı kavgada hayatını kaybetti

Sopalı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü yaralandı, hastaneye kaldırılan sınıf öğretmeni arkadaşı öldü.

Öğretmen sopalı kavgada hayatını kaybetti
Öğretmen sopalı kavgada hayatını kaybetti
GİRİŞ 23.05.2015 15:41 GÜNCELLEME 23.05.2015 15:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bartın'da yol verme meselesinden çıkan sopalı kavgada otomobil sürücüsü yaralandı, sınıf öğretmeni arkadaşı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kırtepe Mahallesi Hamam Sokağı'nda otomobil sürücüleri Süleyman K. (52) ve İbrahim K. (35), trafikte geçiş önceliği nedeniyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın sopalı kavgaya dönüşmesi üzerine darbedilen Süleyman K. ve Kabagöz İlkokulunda görevli sınıf öğretmeni arkadaşı Tayfun Erol (54) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Erol, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, sürücü Süleyman K'nın tedavisi sürüyor.

Sürücü İbrahim K. ve kavgaya karıştığı iddiasıyla arkadaşı N.A. polis tarafından gözaltına alındı. 

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde otomobil sürücüsü İbrahim K'nın yere yığılan Erol'un yüzüne ve karnına tekme atması yer alıyor.

YORUMLAR 2
  • aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    cahil milletten ne beklersin ya ölür ya öldürür bunun adı cehalet başka bir izahı yok insana değer vermeyen zümreden bu dünyaya bu kadar yarar gelir Mevlana ne demiş( hiç bir şeyden korkmam cahilden korktuğum kadar)kısaca böyle
    Cevapla
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    2 dakika sonra geç ne olur ölür müsün? Değdi mi şimdi. Hayatın söndü, bu azgınlık neden? Niye bu kadar tahammülsüz bir toplum olduk. Bu durumun iyi analiz edilmesi lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!