En yüzsüz hırsız

Bursa'da hastanelerdeki doktor odalarından para çalan İsmail G. yakalandı. Zanlı adliyeye giderken, "Cezaevi iyidir, özledim havasını" dedi.

En yüzsüz hırsız
En yüzsüz hırsız
GİRİŞ 03.06.2015 15:06 GÜNCELLEME 03.06.2015 15:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bursa’da 5 hastanede doktorların soyunma odalarından para ve cep telefonu çaldığı öne sürülen İsmail G., güvenlik kameralarından tespit edildi.

21 SUÇTAN ARANIYORDU

Polis 21 ayrı hırsızlık suçundan aranan İsmail G.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Görüntülerde cep telefonuyla konuşur gibi yaparak hasteneye giren zanlının, çevreyi kontrol ettikten sonra çalışanların odasına girip eşyaları aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yine cep telefonu ile konuşarak hastaneden ayrıldığı belirlendi.

"CEZAEVİ İYİDİR, ÖZLEDİM HAVASINI SUYUNU"

Suçunu itiraf eden İsmail G., ifadesi alındıktan sonra polis tarafından adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarken gazetecilerin ‘Pişman mısınız?’ sorusunu yanıtlayan İsmail G., "Niye pişman olayım. Cezaevine gireceğim için seviniyorum. Cezaevi iyidir. Orada yatıp kalkıyorum. Yeni çıktım. Ama özledim havasını suyunu" dedi.

YORUMLAR 13
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    adaleti ceza olarak gören kanunlar yüzünden adalet yerini bulmuyor masumdan değilde suçludan tarafa oluyor.
    Cevapla
  • bigmücahid2002 8 yıl önce Şikayet Et
    Işte insanların adalet sisteminin caydırıcılığı bu kadar. Şeriat herkes için şart , ister müslüman olsun ister gayrimüslim , hiç fark etmez.
    Cevapla
  • Srvt 8 yıl önce Şikayet Et
    adam king beyler dağılın. şeriatı istemek böyle anlardamı aklınıza geliyor. gerçekten bu ülke şeriatı isteseydi müslüman olsaydı çoktan şeriat gelirdi.
    Cevapla
  • feta 8 yıl önce Şikayet Et
    Adama eylence gibi geliyor. Kesinlikle şerri hükümler uygulanmalı.
    Cevapla
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    adaletin ve cezaların yetersizliği....çok yazık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi