Afrika sineğine bir kurban daha

Tanzanya'da sivrisinek ısırması sonucu sıtmadan ölen THY kabin amirinden sonra Kongo'da ticaret yapan işadamı da sinek ısırığı kurbanı oldu.

Afrika sineğine bir kurban daha
Afrika sineğine bir kurban daha
GİRİŞ 23.06.2015 09:52 GÜNCELLEME 23.06.2015 12:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Görev uçuşu için gittiği Tanzanya'da sivrisinek ısırması sonucu sıtmaya yakalanıp ölen Türk Hava Yolları kabin amiri Selda Durmaz'ın ardından, Kongo'da kereste ticareti yapan Sakaryalı işadamı Naci Şahin de sinek kurbanı oldu.

Tanzanya'nın Darüsselam kentinden İstanbul'a döndükten sonra yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran THY kabin amiri Selda Durmaz'a grip teşhisi konulmuştu. Ancak yüksek ateşi düşmeyince yapılan kontrollerde Durmaz'ın sıtmaya yakalandığı belirlendi. Özel hastanede tedavi altına alınan genç kız önceki gün hayatını kaybetti.

DURUMU DÜZELİNCE TABURCU EDİLMİŞTİ

Kabin amiri Selda Durmaz'ın ardından Sakaryalı bir işadamı da sinek kurbanı oldu. Kereste ticareti ile uğraşan ve bir yıl önce Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne giden 43 yaşındaki Naci Şahin, sinek ısırması sonucu rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan ve bir süre hastanede tedavi gören Şahin, durumundaki düzelme nedeniyle taburcu edildi. Ancak Şahin 3 gün önce yine fenalaştı. Tekrar hastaneye kaldırılan Naci Şahin, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Şahin'in ölüm haberini alan Sakarya'daki ailesi büyük üzüntü yaşadı. Şahin'in yakınlarından Samet Zurnacı "Sinek ısırması sonrasında rahatsızlanınca hastaneye kaldırmışlar. Ama maalesef kurtarılamadı. Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için bizden özel tabut istendi. O tabutu yaptırıyoruz. Tabutu havaalanı yetkililerine teslim edeceğiz" dedi. 

ÖZEL TABUTLA GETİRİLECEK

43 yaşındaki Sakaryalı işadamı Naci Şahin'in cenazesi özel tabutla Türkiye'ye getirilecek.  

KAYNAK: HÜSEYİN CUMALI - SABAH
YORUMLAR 1
  • Dertli 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin, Bu tip ülkelere gitmeden İnşaat şirketleri çalışanlarını aşılatıp gönderiyor. Belki sinekler genetik değişime uğradı. Afrika nüfusu hızla artıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu