Pompalıyla havlayan köpeği öldürdü

Edirne'de yoldan geçen motosikletli şahıslar bir inşaat şantiyesinde bulunan köpeği pompalı tüfekle 5 el ateş ederek öldürdü. Olay kamerada!

GİRİŞ 26.06.2015 15:23 GÜNCELLEME 26.06.2015 15:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, Edirne-Süloğlu ilçesi yolu üzerinde bulunan bir inşaatın şantiyesinde meydana geldi. Sabah saat 9.00 sıralarında yoldan geçen motosikletli şahıslar, kendilerine havlayan köpeği görünce yolda durdu.

Şahıslardan biri çıkardığı pompalı tüfekle köpeğin üzerine yürüyerek kendisine havlayan bekçi köpeğini pompalı tüfekle öldürdü.

Vahşet görüntüleri, güvenlik kameralarına an be an yansırken, köpeği vuran şahıslar, boş kovanları da toplayarak olay yerinden ayrıldı. Vurulan köpek ise bulunduğu yerde bir süre can çekiştikten sonra öldü.

Yaşanan olayla ilgili Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • HÜSEYİN 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmış bence.böyle saldırgan bir köpeğin bağlı olması gerekiyordu.köpeğin sahibinde sorun kaynaklıyor.kameraların önündedir yoldan geçen vatandaşa saldırıyor.allahtan kapı kapalıydı yoksa insanları parçalayacaktı.bağlı olmuş olsaydı bu manzara hiç olmazdı
    Cevapla
  • kadir tartar 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim azgın köpeği ne diye öle bırakıyorsunuz.banada öle çok havladı benimde bikere nevrim döndü öldürüyordum az kalsın köpeği.toplatsınlar köpekleri yada bağlasınlar...
    Cevapla
  • şenol 8 yıl önce Şikayet Et
    kesin soygun yapmayı planlıyorlardır
    Cevapla
  • brax 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam hazırlıklı ve bilerek gelmiş. Kimden hırsını alamadı da dilsiz hayvandan aldı intikamını? Yada özet olarak acaba kim daha hayvan demeli!?
    Cevapla
  • erzurumlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Beddua etmicem ama Allahından bul hayvanın agzı dili yok ne yaptı ki sana nasıl bir kin nefret ki bu ne hallere geldik Allahım yardım et bizlere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi