Banka şoke etti: 10 milyonu hesapta kayboldu

Hesabındaki 10 milyon lirası sırra kadem basan müteahhit Celal Kılıç, banka görevlileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Banka şoke etti: 10 milyonu hesapta kayboldu
Banka şoke etti: 10 milyonu hesapta kayboldu
GİRİŞ 30.06.2015 14:39 GÜNCELLEME 30.06.2015 14:39

Fatih'te 50 yıldır müteahhitlik yapan Celal Kılıç'ın bir bankaya yatırdığı 10 milyon lirası kayboldu.

Sabah'ın haberine göre, müteahhit Celal Kılıç, daire satışlarından elde ettiği geliri bir süredir bir bankadaki şahsi hesabına yatırıyordu. Yaklaşık 3 yıldır ciddi bir harcaması olmadığı için hesabında yaklaşık 10 milyon lira biriken Celal Kılıç, geçtiğimiz günlerde bir arazi almaya niyetlendi. Amacı burada bir site inşa etmekti. Arazi sahibi ile anlaşıp, iş ödemeye kaldı. Kılıç, parasının bulunduğu bankaya gidip, hesabından 2 milyon lira çekmek istediğini belirtti. Ayrıca hesabında ne kadar para olduğunu sordu. Müşteri temsilcisi hesapta 800 bin dolar bulunduğunu belirtti. Aldığı cevap karşısında şoke olan Kılıç, bir yanlışlık olduğunu belirtip yeniden hesaba bakılması gerektiğini söylese de hesapta kalan paranın bu olduğu anlaşıldı.

DEKONTLARI ELİNDE

24 farklı işlemle yatırılan toplam 5.3 milyon dolara ilişkin para girişlerini gösterir dekontları bankaya sunan Celal Kılıç, parasının bulunmasını istedi. Fakat, banka görevlileri Kılıç'a olumsuz cevap verdi.

Hesabındaki paranın hukuka aykırı olarak ortadan kaybedildiğini, banka görevlisi olduğunu zannettiği kişilerce ıslak imzasının taklit edilmek suretiyle zimmet suçu işlendiğini iddia eden Kılıç, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi