Başkan kazayı gözyaşları içinde anlattı

Manisa'da 15 işçinin hayatını kaybettiği kaza sonrası yayına bağlanan belediye başkanı gözyaşlarıyla manzarayı anlattı.

GİRİŞ 06.07.2015 09:06 GÜNCELLEME 06.07.2015 09:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Manisa'da 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği kazayı gözyaşları içinde anlattı.

Olay yerine gittiğinde yaralıların çığlıklarını duyduğunu dile getiren Öz, hayatını yaprak toplayarak kazanan işçilerin geride kalan yakınlarına da sabır diledi.

 

YORUMLAR 15
  • polis 8 yıl önce Şikayet Et
    bugün bitanesi liseli serseriler gibi beline takmış sokakta dolanıyor silahı. Ulan şu kontrolleri artırsanız ya.
    Cevapla
  • Avanoslu Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu vahim kazanın tek sorumlusu trafik polisleri. Kamyon kasasında yolculuk yapan kaç kişi gördüm. Hattâ polisin önünden geçmelerine rağmen görmemezlikten geldi polisler.Polisler adam gibi görev yapsalar inanıyorum trafik kazaları çok azalacak.
    Cevapla
  • ahmet bostan 8 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam emniyet müdürünü görevden alırım.işçileri okamyaona bindiren iş sahibinide ömür boyu içeri atacan.açık araçla insan taşıyan vatandaşında ehliyetini iptal edecen.başka olmayacak.
    Cevapla
  • hlt 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke
    Cevapla
  • Arif 8 yıl önce Şikayet Et
    Hep devlet suçlanır, hiç insanlar suçlu değil. Nasreddin Hoca hikayesindeki hırsızın suçu yok mu? Polis kontrolünü geçene kadar başka araçlarla taşınıp kontrol noktasını geçince kamyonete bindirme yada geçerken üstlerini kapatmak her türlü oyun yaparak kar etmeye çalışanların hiç suçu yok. En basitinden yolda radar olduğunu karşıdan gelene selektör yakarak uyara başka hangi ülke var? Bize bir şey olmaz diyerek en çok ölümün yaşandığı yerde nedense hep suçlu devlet olur. Bir nevi cambaza bak cambaza olayı.
    Cevapla
  • gölmarmara yolu 8 yıl önce Şikayet Et
    gölmarmara yolu saçma sapan bir yol yıllardır yapmıyolar. sürekli kamyon gidip gelen bir yol, araç trafiğide var ama yıllardır yapılmıyor anlam veremediğim bi durumdur yıllardır.
    Cevapla
  • c.ç. 8 yıl önce Şikayet Et
    hdp ye yüzde seksen doksan oy çıkmış olsaydı en güzelinden duble yol yapılırdı. adamların silme oy çıkardığı şırnak hakkari van ağrı yatırım alan yerler. diğer yerler zaten ses çıkarmıyor boşverin gitsin mantığıyla hareket ediliyor galiba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi