Pitbull dehşeti! 4 yaşındaki çocuğun...

Sahibi tarafından gezdirilen Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Kerem’in kulağı ve kafa derisinin bir kısmı koptu.

Pitbull dehşeti! 4 yaşındaki çocuğun...
Pitbull dehşeti! 4 yaşındaki çocuğun...
GİRİŞ 23.07.2015 17:59 GÜNCELLEME 23.07.2015 17:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İzmir’in Yeşilyurt semtinde gerçekleşen olayda, 4 yaşındaki Kerem İşcan, arkadaşlarıyla birlikte evinin yakınlarındaki sevgi yolunda oynuyordu. Sahibi tarafından yasak olmasına rağmen beslenen ve oldukça kalabalık olan sevgi yolunda gezdirilen Pitbull cinsi köpek, bir anda küçük çocuğun üzerine atladı. O sırada olay yerinden geçen 66 yaşındaki Ahmet Güldoysan’ın çabaları sonucu köpeğin ağzından kurtarılan minik Kerem, kulağını ve kafa derisinin bir bölümünü kaybetti. Talihsiz çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“KULAĞI YOK"

Baba Serkan İşcan yaşanan olaya büyük tepki gösterirken, olayı işte olduğu için kardeşinden haber aldığını söyledi. Oğlu Kerem’in bir kulağını tamamen kaybettiğini anlatan acılı baba, “Hepimiz perişanız. Adam da kaçıp gitmiş. Çok şükür hayati tehlikesi yok ama kulağı yok, kafa derisinin yarısı yok” dedi.

Minik Kerem’i vahşi köpeğin ağzından kurtaran Ahmet Güldoysan ise dehşet dakikalarını şöyle anlattı:

"Burası sevgi yolu ama adını değiştirmek lazım. Çocuğa gözümüzün önünde Pitbull saldırdı. Tekme vurarak çocuğu ağzından aldık. Tek hamlede çocuğun kulağını kopardı. Eğer çocuğu köpeğin altından çekmeseydim çocuk ölürdü.”

YORUMLAR 8
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Burada da sahilde çocuk parklarinda çocuktan çok köpek var Çocuğumu içim rahat gezdiremiyorum ki Ya çok genç delikanlı ya da kızlar ta da süslü kokoslarin ellerinde birwe ikişer köpek İnsanlara ölüm yaşasın köpekler
    Cevapla
  • Şenol 8 yıl önce Şikayet Et
    Pitbull Köpeğin sahibine yakalayın Çiğ et sürün pitbull köpeğini salim üstüne devletin cezasindan korkmuyor lar
    Cevapla
  • Şenol 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlete uyarı pitbull köpek besliyenler kendileri pitbull bunlara hapis cezasi en az 5 yıl bir yasak verilmeli
    Cevapla
  • Burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş zamanlarda bu pitbull sahipleri için bir şey demiştim de adamlar çok kızmıştı....'köpek sevgileri engellenemz'miş...zaten bunlar.sosyetenin kültürsüzü (sonradan görme)taifesi olduğu için işlerini 'yüzsüzce' yoluna da sokabildiklerinden cezasız ya da az ceza ile de kurtuluyorlar....o zaman ne kaldı......herkes kendi hakkını korusun.(NE İLE KORUNUYORSA ONUNLA).....
    Cevapla
  • OBiTO 8 yıl önce Şikayet Et
    Kulağı kopmuş. Resmen hayatı başlamadan karardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi