Hakkari'de hurdalıkta patlama: 2'si çocuk,4 yaralı

Hakkari'de hurdalık olarak kullanılan bir alanda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Hakkari'de hurdalıkta patlama: 2'si çocuk,4 yaralı
Hakkari'de hurdalıkta patlama: 2'si çocuk,4 yaralı
GİRİŞ 25.08.2015 13:43 GÜNCELLEME 25.08.2015 13:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Depin mevkiinde hurdalık olarak kullanılan alanda patlama meydana geldi. Patlamada 10 ile 11 yaşındaki 2 kardeş, babaları ve yanlarında bulunan 1 kişi yaralandı. Yaralılar Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Patlama, saat 11.30 sıralarında, Hakkari kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin polis kontrol noktası yakınındaki hurdalık alanda meydana geldi. Hurda yüklü aracın yükünü boşaltılmasından sonra, 42 yaşındaki baba Mevlüt, çocukları 10 yaşındaki Yiğit ve 11 yaşındaki Velican Özdamar ile yanlarında bulunan 56 yaşındaki Gıyadin Yılmaz, hurdalıklar arasında çalışmaya başladı. Bu sırada bir anda patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada kardeşler Yiğit, Velican, babaları Mevlüt Özdamar ile yanlarında bulunan Gıyadin Yılmaz yaralandı.

Yaralılar çevrede bulunanlar tarafından Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, patlama ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 2
  • murad 8 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
  • cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!