Düğün magandaları gelini bayılttı!

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bir düğünde, davetlilerin sürekli olarak silahla havaya ateş açmalarından bunalan gelin bayıldı.

Düğün magandaları gelini bayılttı!
Düğün magandaları gelini bayılttı!
GİRİŞ 30.08.2015 15:55 GÜNCELLEME 30.08.2015 15:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kocaali ilçesinde yapılan kır düğünü, gelin ve damadın ilk danslarını yapmalarıyla başladı. Dansın ardından genç çift ve davetliler, çalınan oyun havalarıyla eğlendiler.

İddiaya göre bu esnada sürekli olarak davetliler tarafından tabanca ve tüfeklerle havaya ateş edilmeye başlandı. Eğlencenin ardından takı törenine geçilmesine rağmen bazı davetliler havaya ateş etmeye devam ettiler. Hemen yanı başında sıkılan silahların sesinden etkilenen gelin, uzun süre ayakta kalmanın verdiği yorgunluğa ve yanı başında sıkılan silahların sesine dayanamayarak bayıldı. İlginç olay, bir davetli tarafından amatör kamerayla görüntülendi.

Gelinin bayılmasıyla kısa süreli panik yaşayan davetliler, geline su içirerek yaptıkları ilk müdahalenin ardından gelini düğün alanından uzaklaştırdı. Gelinin uzun süren yolculuk nedeniyle yorgun olduğu, sürekli olarak ayakta durması nedeniyle bitkin düştüğü, yorgunluğunun ve bitkinliğinin etkisiyle silah seslerine dayanamayarak bayıldığı öne sürüldü.

Su ve yemek verilen gelinin kendine gelmesinin ardından, düğün kaldığı yerden devam etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • HSNAKD 8 yıl önce Şikayet Et
    Efendiler, Büyük şehirlerde sokaklarda düğün ve çeşitli eğlenceler yapılıyor gece yarılarına kadar. Bu eğlencelerde silah, havai fişek ve benzeri patlayıcılar ve ateşli silahlarla uluorta eteş ediliyor. Etraf insan dolu genç almış eline tabancayı elini arkaya çevirip ateş ediyor nereye ateş ettiğini bilmeden, sanki bordo bereli. Bunlara hiç bir şekilde yaptırım yapılmıyor, engellenmiyor. Ondan sonra maganda şöyle yaptı, maganda böyle insan öldürdü. Başka bir şey demeye gerek var mı?
    Cevapla
  • Bilal Usanmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah,iyi bir silah ihracatçısı ülke oluruz.Düşmanın silahlariyle silahlanın diyen bir peygambere O'nun tavsiyesini yerine getirerek iyi bir ümmet oluruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde