12 yaşındaki kız evinde bıçaklanarak öldürüldü

Elazığ'da ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Nazlı Aydın, evinde bıçaklanarak öldürüldü, üvey annesi Mesude Aydın da baygın bulundu.

12 yaşındaki kız evinde bıçaklanarak öldürüldü
12 yaşındaki kız evinde bıçaklanarak öldürüldü
GİRİŞ 09.10.2015 18:09 GÜNCELLEME 09.10.2015 18:09

Olay, Elazığ'ın Abdullahpaşa Mahallesi 270'inci sokak üzerindeki Batı Sitesi'nin giriş katında meydana geldi. Elazığ Vali Tevfik Yaramanoğlu Ortaokulu 7'inci sınıf öğrencisi olan ve küçük yaşta babası Tayyar ile annesi Şifa Aydın tarafından amcası Halis Aydın'a evlatlık verildi. Nazlı Aydın, bugün hasta olunca okula gitmemesi üzerine kentte bir ilkokulda öğretmenlik yapan üvey babası Halis Aydın, kızını doktora götürmek için eşi Mesude Aydın'ı telefonla aradı.

Uzun süre telefona cevap alamayan Halis Aydın, bunun üzerine komşularını arayarak evlerine bakmalarını istedi. Sitenin giriş katında olan dairenin penceresinden içeriye bakan komşuları Nazlı Aydın'ı kanlar içinde görünce durumu Halis Aydın ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis bıçaklanarak öldürülen Nazlı Aydın'ın cesedini ve üvey annesi Mesude  Aydın'ı da baygın halde buldu. Mesude Aydın, hastaneye kaldırılırken küçük kızın cesedi de otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. 

Baygın halde bulunan Mesude Aydın'da herhangi bir yara izi bulunmazken, polis kendine geldiğinde ifadesine başvuracak.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor