Çıplak cesedi bulunan kadının kimliği belirlendi

İstanbul'da ormanlık alanda, yarıçıplak olarak bulunan kadın cesedinin kimliği belirlendi.

Çıplak cesedi bulunan kadının kimliği belirlendi
Çıplak cesedi bulunan kadının kimliği belirlendi
GİRİŞ 10.10.2015 14:39 GÜNCELLEME 10.10.2015 14:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Öldürülen kadının Alibeyköy bölgesinde oturan Çilem Solak(23) olduğu tespit edildi. Polis genç kadını öldüren kişileri bulmak için harekete geçerken, tecavüze uğrayıp uğramadığını Adli Tıp Kurumunun vereceği rapor belirleyecek.

ORMANLIK ALANDA YARI ÇIPLAK BULUNMUŞTU

İstanbul Alibeyköy’de ormanlık alanda vatandaşların ihbarıyla bir kadın cesedi bulunmuştu. Belden aşağısı çıplak olarak bulunan  20-25 yaşlarındaki cesedin üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmamıştı.

KİMLİĞİ TANIYAN KİŞİLERDEN ÖĞRENİLDİ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis genç kadını tanıyan kişilerden kimliğine ulaştı. Öldürülen kadının Çilem Solak olduğu belirlendi. 23 yaşındaki Çilem Solak'ın Alibeyköy'de oturduğu tespit edildi. Polis, Çilem Solak'ın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları ile Çilem Solak'ın cep telefonu kayıtları da incelemeye alındı.

TECAVÜZE UĞRAYIP UĞRAMADIĞINI ADLİ TIP RAPORU BELİRLEYECEK

Yetkililer yarı çıplak olarak bulunan Çilem Solak'ın tecavüze uğrayıp uğramadığının Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanacak raporla belirleneceğini belirterek olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü bildirdi.

YORUMLAR 1
  • zülal 8 yıl önce Şikayet Et
    rabbim ölümümüzü hayirli eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!