Zehirlenen anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 26 yaşındaki anne Fadime Avcı ile 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Zehirlenen anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti
Zehirlenen anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti
GİRİŞ 20.01.2016 00:42 GÜNCELLEME 20.01.2016 00:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar Orduevi’nde memur olarak çalışan Mehmet Ali Avcı, memleketi Konya’ya daha yakın olduğu için birkaç ay önce Hatay’dan Afyonkarahisar’a tayinini istedi. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi 971’inci sokakta bir eve yerleşen Avcı ailesi, doğalgazlı evin yeterince ısınmaması nedeniyle çocukların odasına soba kurdu. Avcı ailesinin hava sıcaklığının sıfırın altına indiği kentte çocukların üşümemesi için zaman zaman kömür sobasını yaktıkları belirtildi. 

Sabah işine giden Mehmet Ali Avcı, akşam döndüğünde eşi Fadime, çocukları 7 yaşındaki Sümeyra ve 5 yaşındaki Ömer’i baygın halde bulunca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fadime, Sümeyra ve Ömer Avcı’nın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini tespit etti. Anne Fadime Avcı’nın güçlükle de olsa nefes alabildiğini, çocukların ise hayat belirtisi göstermediğini belirleyen sağlık ekipleri, çocukları kurtarılabilecekleri düşüncesiyle ambulansa alıp Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürdü.

Ancak iki kardeş tüm çabalara rağmen hayata döndürülemedi. Anne Fadime Avcı ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yoğun bakıma alınan anne Avcı, 2 saatin ardından yaşam savaşını kaybetti. Anne Fadime Avcı ile çocukları Sümeyra ve Ömer’in cenazeleri, otopsi yapılmak üzere morga konuldu. 

YORUMLAR 1
  • Enfal 8 yıl önce Şikayet Et
    Tehlikesi yok denilecek kadar az olan temiz ve kaliteli yontemlerle yine yok denecek kadar ucuz yontemlerle saglıklı ve temiz isinma imkanları var. ancak Bir Turk vatandasi ve birey olarak aile bakanlıgına, Tub,tak a ve devletimize hic ulasamıyorum. İnsanlarımıza yazık. Kimse karbonmonoksitten olmemelidir.Bu cok basit, ucuz ve saglıklıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı