Banka soyguncusunu polis, 16 kez yakalamış

Pendik’te banka şubesinde soygun yaptıktan sonra kaçan kişinin daha öncede çeşitli suçlardan 16 kez polise geliş kaydı bulunduğu bildirildi.

Banka soyguncusunu polis, 16 kez yakalamış
Banka soyguncusunu polis, 16 kez yakalamış
GİRİŞ 13.02.2016 15:38 GÜNCELLEME 13.02.2016 15:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Pendik, Fevzi Çakmak mahallesi, Cemal Gürsel caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir banka şubesine elinde tabanca ve kar maskesi takarak giren bir kişi bankoda bulunan 41 bin 500 lirayı alarak kaçtı. Olayın duyulması üzerine alarma geçen polis ekipleri takip ettikleri şüphelinin bir umumi tuvalete girdiğini tespit etti. İçerde bulunan Mustafa B. adlı vatandaşı rehin alan şüpheliyi ikna etmek için Müzakere timleri devreye girdi. Görüşmeler sürerken Mustafa B. adlı vatandaş şüphelinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak dışarı kaçtı. Elinde rehine kalmayan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

DAHA ÖNCE 16 KEZ POLİS TARAFINDAN YAKALANMIŞ

Gasp Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan şüphelinin çok sayıda polis geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Daha önce 5 kez cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelinin, sahtecilik, rehin almak, dolandırıcılık gibi suçlardan toplam 16 kez yakalandığı ortaya çıktı. Poliste ifadesi alınan şüpheli Emre K. “Kız arkadaşımla gezecektik. Para yetmedi. Bu yüzden soygun yaptım” dedi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Reis 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunu serbest bırakanları içeri tıkıcanki adalet yerini bulsun!! Tekrar serbest bırakmak için boşuna yakalamışlar!!
    Cevapla
  • aydin 8 yıl önce Şikayet Et
    18 degil 180 defa yakalansa ne olur savci savi hakim hakim olmayinca
    Cevapla
  • Elcibey 8 yıl önce Şikayet Et
    taksimde asmak lazim
    Cevapla
  • isa çeçen 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeni anayasa şartta koyduğunuz kanunları harfiyyen uygulayın bu bir .ikincisi amerikadaki gibi mahkumları çalıştırın.3üncüsüde kazancının yarısınıda hazineye aktarın
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    şeriat olsa yapabilirmiydin adi herif, başkasının parasını çalmaya utanmıyon demi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi