Sevgililer Günü şakası eşinin hayatına mal oldu

Avcılar'da 30 yaşındaki Naif U., ''14 Şubat Sevgililer Günü'' sebebiyle şakalaştığı karısını, yanlışlıkla tüfekle vurdu.

Sevgililer Günü şakası eşinin hayatına mal oldu
Sevgililer Günü şakası eşinin hayatına mal oldu
GİRİŞ 14.02.2016 22:10 GÜNCELLEME 14.02.2016 22:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Tahtakale Mahallesi Sümbül Sokak'ta bulunan bir evde Sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; 25 yaşındaki Hamiyet U., duvarda asılı olan pompalı tüfeği alarak, salonda oturan kocasının yanına gitti.

Silahı kocasına doğrultan Hamiyet U., "Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Söyle bakayım bana hediye aldın mı?" diyerek şaka yaptı. İnşaat işçisi Naif U.'nun "Tabi aldım" demesi üzerine, genç kadın, gülerek silahı koltuğun üzerine bıraktı.

Hamiyet U., mutfağa yönelirken, bu sefer tüfeği kocası aldı. Silahı, eşine doğrultan Naif U. tetiğe basınca, karısını sırtından vurdu. Hastaneye kaldırılan Hamiyet U., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, Naif U.’yu gözaltına aldı. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz atalmıyızki silahı birbirimize doğrultuyoruz. Silahla yaptıkları şakaya bak. Silah dolu eve asılıyor. İçi dahi neden boş değilde dolu. Asil o silahı eve dolu asan kişidir. Bir proplem olup olmadığı araştırılmalı. Kaza süsü verildimi verilmedimi araştırılmalı.
    Cevapla
  • Musab 8 yıl önce Şikayet Et
    O nasıl iş yaa
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Batılıların sevgililer gününü bizde kutluyorruz ve bu yüzden evli olduğu halde karı kocanın dahi sevgilisi var artık, tebrikler !
    Cevapla
  • Sivaslı 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kazamı olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi