Tartıştığı eşini döve döve öldürdü!

Eşi tarafından dövülen Gizem Günay, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 07.08.2016 14:31 GÜNCELLEME 07.08.2016 16:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Muğla'da, tartıştığı eşi, 27 yaşındaki Gökhan Günay tarafından dövülen iki çocuğunun annesi 26 yaşındaki Gizem Günay, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

Menteşe ilçesi, Orhaniye Mahallesi Marmaris Bulvarı üzerinde bir apartmanda kaloriferci Gökhan Günay dün gece evinde bir süre içki içti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Gökhan Güney ile ev kadını eşi Gizem arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Gökhan Güney, aldığı alkolünde etkisiyle eşine, tekme atıp, yumruklamaya başladı. 

Hırsını alamayan Gökhan Günay, mutfaktan eline geçirdiği sopayla eşine vurmaya başladı. Gürültüleri duyan apartman sakinlerinin, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, eşi tarafından dövülerek ağır yaralanan genç kadını ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Beyin kanaması geçirdiği ve dalağının patladığı belirlenen iki çocuk annesi Gizem Günay ameliyata alındı. Sabaha kadar süren ameliyatta Günay, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Günay'ın cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, eşini döverek öldüren öfkeli koca ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adını vermek istemeyen mahalle sakini, şöyle dedi:

"Resmi olarak boşanmışlardı. Ancak, çocuklar mağdur olmaması için Gizem, özür dileyen eşini affetti. Tekrar evlendiler. 4 gün önce güneş gözlüğü takmasına rağmen Gizem'in yüz ve gözünün altında morluklar olduğunu gördüm. Eşinin dövdüğünü söyledi. Eşi serseri serseri gezerdi. Apartman temizliğini ve kışın kaloriferi bile bu kadın yakardı. Duyunca çok üzüldük. Gizem, melek gibiydi. Herkes ile iyi geçinirdi. Kimseye zararı yoktu. Eşine, yazıklar olsun."

YORUMLAR 5
  • hasan akcam 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle insanlari idam edeceksin. Böyle insanlarin toplumda yeri yoktur
    Cevapla
  • YAVUZ 7 yıl önce Şikayet Et
    idam şaaaart
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim böyle serserilere kız vermeyın sürünsün köpek gibi
    Cevapla
  • Jaime 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl nerden bilecek yaw. Bir insanın serseri olup olmadığı, suç işlemeye meyilli olup olmadığı o kadar anlaşılıyorki. Tipten direk kendini ele veriyor.
    Cevapla
  • ne yazıkki 7 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kime nerden bilecek sonradan bir insanın böyle vahşet yapacağını bu vahşete sebep içkidir aklı yerinde değil gözünü kin ve nefret bürümüş ne eş ne çocukları vb umrunda olmaz yazık olmuş çocuklar annesiz o cani ise hapise peki çocukların SUÇU NE?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!