Kahraman polis genç kadını ölümden kurtardı

Antalya'da falezlerde intihar girişiminde bir kadını kahraman polis memuru kurtardı.

GİRİŞ 14.08.2016 17:29 GÜNCELLEME 14.08.2016 17:32
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Antalya'da intihar etmek için falezler üzerine çıkan bir kadın arkasından fark ettirmeden yaklaşan Polis Memuru Yılmaz K'nin hamlesiyle kurtarıldı. 

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı içerisinde 14:30'da meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, park içerisindeki vatandaşlar bir süredir kendi kendi konuşan Gülşah E.'nin(31) durumundan şüphelendi. 

Bir süre sonra parkın falezler kıyısına çıkan Gülşah E.'nin intihar edeceği endişesiyle durum polis ekiplerine bildirildi.

Olay yerine kısa sürede gelen motosikletli polis ekipleri genç kadının intihar etmek için kararlı olduğunu belirledi. Bir süre Gülşah E.'yi ikna etmek için çaba harcayan ekipler olumsuz karşılık aldı.

Genç kadının yüzünün denize baktığı sırada durumu fırsat bilen motosikletli polis memuru Yılmaz K. şahsa yavaş yavaş yaklaştı. 

Önce demir bariyerleri geçen polis memuru Yılmaz K. daha sonra genç kadını sol koluyla sarıp kurtardı. Polis memuru Yılmaz K.'nin hayat kurtaran hamlesi vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Kurtarılan genç kadına komiser Y.A. ise ölümün bir fayda getirmeyeceğini belirterek "Ne olursa olsun hayata yaşamaya değer. Sonu ne olursa olsun hepimiz insanız sıkıntılar olacaktır. Atlamak hiç bir şeyi çözmez" dedi.

Olay yerindeki sağlık ekipleri ilk müdahalede sağlık sorunu tespit etmezken genç kadın ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. (İHA)

YORUMLAR 29
  • Mehmet şerif 7 yıl önce Şikayet Et
    İntiharın show u olmaz ne kadar rahat konuşan yorum yapan insanlar var Rabbim kimseyi bunalacak duruma düşürmesin
    Cevapla
  • eyyupk 7 yıl önce Şikayet Et
    bu insanların dertleriyle dertlenmek lazım gençlerimizin imdadıdına yetişmek lazım
    Cevapla
  • kamil 7 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun allah o kızı anasına ve ailesine bagışlasın allah polisimize de güç kuvvet versin en güzelşey dua lı yaşamak
    Cevapla
  • yıldıray 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin kardeşimize. hiçbir derdin kurtuluşu intihar değildir. intihar bir kurtuluş değildir. her ne olursa olsun Allah a sığının dua edin. bütün dertlerin dermanı Allah u tealadadır. isteyen herkese Allah gönül rahatlığı verir. burda kötü yorum yapanlarada acıyorum.aynı şey kardeşinizin başınada gelebilirdi. kimbilir ne derdi var kızın oraya kadar getirmiş o dert onu
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun Kardesim.
    Cevapla
  • şeriat 7 yıl önce Şikayet Et
    yaaaazik Allah derdine deva versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu